Fotó: Hello Ugar Fesztvál

Állítólag júniusban tetőzik a járvány – ezek a fesztiválok érintettek

A kormányinfón elhangzott, hogy előreláthatóan június-júliusra várható a járvány tetőzése. Ez ultra rossz hír mindenki számára, azoknak pláne, akik abban reménykedtek, hogy viszonylagos biztonságban vannak a rendezvényeik mondjuk márciushoz képest.
 
Ilusztráció: Hannah Gibbs/Pexels

Üzen neked Karácsony János, Beck Zoli, Török Ádám...

Magyar zenészek videóüzenetben állnak ki a #mertkelladal kampány céljai mellett.
 
 
Ismét egy szaxofonos a vírus áldozata

Ismét egy szaxofonost ragadott magával a vírus

86 éves korában elhunyt Manu Dibango afrojazz-szaxofonos – írja a 444.
 
Fotó: CNN

A Bon Jovi billentyűse túl van a koronavírus-fertőzésen

Ha már előző cikkünkben (alant csatoltuk), a Bon Jovit emlegettük, itt egy kapcsolódó, ráadásul JÓ hír a zenekarral kapcsolatban.
 
 F*** this stupid virus  – Sebastian Bach is az emlékei között kutatott

F*** this stupid virus – Sebastian Bach is az emlékei között kutat

Úgy tűnik, az egyik visszatérő "karanténos" időtöltés a telefon galériájának visszapörgetése – ugye, ti is csináljátok? :) Most Sebastian Bach is talált egy fotót...
 
 Photo by Maria Tyutina from Pexels

A március eddig – a Billboard listája a törölt turnékról, koncertekről

A Billboard összeállított egy listát, amely a nagyobb /törölt/halasztott fesztiválokat, koncerteket, turnékat gyűjtötte össze, a bejelentések dátuma alapján.
 
 
Úgy tűnik, a Bella ciao lesz a járvány himnusza

Úgy tűnik, a Bella ciao lesz a járvány himnusza

Tegnap arról számoltunk be, hogy a világ egyik, vagy most már egyre inkább legismertebb partizándalát egy, azóta lakhelyelhagyási tilalommal sújtott bajor város lakói "dolgozták fel", ma egy újabb felhasználásáról adunk hírt.
 
Fotó: EFOTT

Egymillió forintot adományoz a László kórháznak az EFOTT

Július 15-től 20-ig lenne idén Sukorón az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Sokan sokat ígérnének egy megbízható látónak, hogy mondja meg, mi lesz nyáron. Az EFOTT egyelőre reménykedik, bízik. De addig sem tétlenkedik...
 
A támogatásodra számít a magyar zene – nem kerl pénzbe!

A támogatásodra számít a magyar zene – nem kerül pénzbe!

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #mertkelladal kampány. Tudatos zenefogyasztással, több magyar dal hallgatásával és lejátszásával plusz költségek nélkül lehet támogatni és segíteni a magyar...
 
Szigeti Ferenc drámai helyzetjelentése

Szigeti Ferenc drámai helyzetjelentése

Szigeti Ferenc Facebook-on hosszú posztban fejtette ki, mekkora bajban van a zeneipar, módosítás nélkül közöljük (kivéve kiemelések).
 
Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Ahogy az várható volt, a koronavírus-járvány miatt lemondták a szervezők az idei Eurovizós Dalfesztivált. A nemzetközi dalverseny május 12-16. között lett volna Rotterdamban.
 
Fotó: Dürer kert

A zenekaroknak muszáj lesz kipróbálniuk, milyen egy szerdai koncert...

A Szeretlekmagyarorszag.hu közölt egy körképet, amelyben a budapesti nagy koncerthelyszínek képviselőit szólaltatja meg. Mi a Dürert emeltük ki, mert szerintünk van benne pár fontos gondolat, a többit a forrásoldalon találjátok, link alul.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek