Kell valami, amibe kapaszkodhatunk  – Siklósi Örsre emlékezik az AWS szeptemberben

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.
 
Fotó: Glastonbury 2019

Kempinget nyitnának a Glastonbury helyszínén

Az már akkor is megmásíthatatlan tény, hogy a fesztivál elmarad, ha Nagy-Britannia már a júniusi nyitást fontolgatja. A Glastonbury főszervezői – apa és lánya – azonban mindent megtesznek azért, hogy a fesztivál neve a 2022-es reménybeli visszatérésig se merüljön feledésbe.
 
 
Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Az AWS zenekar közleménye szerint egy hétig lesz lehetőségetek erre az Akvárium lépcsősorának alján.
 
Fotó: AWS/FB

Elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere

A zenekar megtörten adta hírül Fb oldalán a rettenetes hírt.
 
Fotó Bor Zoltán; forrás: Endrédi Bálint FB

Meghalt a kerekesszékes bulikirály – ég veled, Bálint!

Egy szűk hónappal ezelőtt közöltük a felhívást, hogy a több komoly betegséggel is küzdő, de a küzdelmet fel nem adó, az élet minden adományát százszorosan értékelő fiatalember, Endrédi Bálint segítségre szorul.
 
Fotó: Endrédi Bálint /FB

Gyerünk, srácok: fogjunk össze a kerekesszékes bulikirályért!

Endrédi Bálint híres lett. Azért lett híres, mert imádja az életet és rengeteg buliban, fesztiválon volt ott. Ez azért elég sok emberre igaz lenne, de Bálintot a betegsége kerekesszékbe kényszerítette, így leginkább olyan fotók készültek róla, amelyeken mopedjével együtt a...
 
 
Negyvenöt éve vágtáznak a halottkémek – lázmérős jubileum a Hajón

Negyvenöt éve vágtáznak a halottkémek – lázmérős jubileum a Hajón (hejj)

Negyvenöt évvel megalakulása és másfél évvel Életzuhatag című lemeze után ad koncertet a Vágtázó Halottkémek október 8-án és 9-én az A38 hajón. A dupla koncerten létszámkorlát, kötelező maszkviselés, a beléptetésnél pedig testhőmérséklet-mérés is lesz.
 
Ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában

Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Kicsivel több mint egy hete a város számos pontját beragyogta a Nemzeti Galériában (-ból, -nál) megrendezett látványos fényshow: itt a magyarázat, mi volt ez!
 
Több mint 85 zenekar ad koncertet s pénteken induló Fekete Zaj Fesztiválon

Több mint 85 zenekar ad koncertet a pénteken induló Fekete Zaj Fesztiválon

A fesztivál a Mátrában, a Sástó kempingben lesz péntektől hétfőig. Arendezvényen fellép mások mellett a Twilight Sad, az IC3PEAK, a Tribulation, a Katla., az Oceans Of Slumber, az Agent Side Grinder, a VHK, a Pink Turns Blue és a Belzebubs.
 
Fotó: Cityrocks Hungary

Rekordszámú zenész jelentkezett az óriás zenekarba

Szeptember 7-én a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját KecskemétRocks2019 néven. Az óriászenekarba már rekordszámú zenész jelentkezett, 500-nál is többen játszanak majd a mintegy két órás nagykoncerten egyszerre – a...
 
Nagyot ment a SzegedRocks 2018 – kész a gigazenekar szeptemberi setlist-je is

Nagyot ment a SzegedRocks 2018 – kész a gigazenekar szeptemberi setlist-je is

A hazai online portáloknak – például nekünk :) – és zenei szaklapoknak köszönhetően egy év alatt már több százezren nézték meg a SzegedRocks2018 rockzenei flashmob videóit Magyarországon.
 
Fotó: cityrocks.hu

Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának dallistája!

Szeptember 7-én kecskeméten rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több száz zenész fogja egyszerre eljátszani a szervezők által kiválasztott zeneszámokat. Hazánk legnagyobb rockzenekarába már elindult a jelentkezés.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek