Régi-új Paramore-album mandarinban – a zenekar közben törölte a közösségi oldalai tartalmát

2024. január 5-én jelenik meg a Paramore azonos címre keresztelt albumának 10. jubileumi kiadása mandarinszínü, 2 LP formátumban, melynek színét maga az énekesnő, Hayley Williams választotta.

Mandarinzselészínű áramvonal – ma jelenik meg a Paramore régi-új albuma
Fotók: Shelter Amsterdam/FB

Nincs telefonnyomkodás az amszterdami Shelter Clubban

Jövő héten felbolydul a holland főváros, hogy helyszínt adjon kedvenc elektronikus zenei fesztiválunknak, az Amsterdam Dance Eventnek (ADE). Tavaly a számos remek helyszín közül a Shelter klub volt ránk az egyik legnagyobb hatással. Interjú Charro-Nathan Tanamallal, az Shelter Amsterdam...
 
Ahol hullámzik a zene: Szellősréti Kisfesztivál

Ahol hullámzik a zene: Szellősréti Kisfesztivál

A Balatontól mindössze negyed órányira, Balatonföldvártól délre, egy csodálatos kis falu, Bálványos adja a díszletét a közösségi összefogásból megrendezett fesztiválnak: augusztus 25-28. között, négy napon át várja látogatóit a Szellősréti Kisfesztivál.
 
 
Melyik a legutolsó koncertfotó a telefonodban?

Melyik most a legutolsó koncertfotó a telefonodban?

Ha még nem mutattad meg senkinek, mi kíváncsiak vagyunk rá! Csatlakozz a Koncert.hu közösségéhez, és koncertjegyeket is nyerhetsz.
 
Fotó: YouTube

Betáncolták magukat a magyar rendőrök a világ legjobbjai közé

A Bors értesülése szerint a világ legjobb Jerusalema-táncait bemutató egyik – jó sok van – videóban a magyar rendőrök tánca is felbukkan.
 
Fotó: Pajtakult

Mi az a Tündérkert hálózat? És a Pajtakult?

Kihívásokkal teli időszak következik (tart még...) a kultúrában és az élet minden területén, kérdés, hogy milyen programok lehetnek életképesek. Ezzel a felvetéssel indult a Magyar Fesztivál Szövetség és a Pajtakult által szervezett kétnapos konferencia az elmúlt napokban a Magyar...
 
Fotó: Kovács Kinga

A The Carbonfools tagjai nem kifejezetten közösségimédiás guruk...

Itt az új The Carbonfools klip, amelyben úgy tűnik, a zenekar bosszúra szomjazik, ugyanis a történet szerint az énekes „gonosz énje" három olyan influenszert rabol el, aki teljesen felesleges dolgokkal szemetelik tele a közösségi oldalakat.
 
 
Mi történik, ha találkozik egy chilei gitáros, egy magyar zongorista, egy busman bőgős és egy eszkimó cimbalmos?

Mi történik, ha találkozik egy chilei gitáros, egy magyar cimbalmos és egy eszkimó zongorista?

Ez nem egy vicc kezdőmondata, sőt, egyáltalán nem vicces, viszont szellemes: elkészült a legújabb világzenei, a pandémiát kicselező produkció, a Music Match.
 
Fotók: Czeglédi Mátyás

Na de mik ezek a galambszobrok városszerte?

Bárdi Dominik galambszobrai a Rekulturalizmus legutóbbi gerilla akciójaként kerültek a város különböző pontjaira.
 
Fotó: Egyedi Péter/FB

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a folytatása, a Mmamt II.
 
 Sam Lion fotója a Pexels oldaláról

Közösségimédia-függő vagy?

Honnan tudjuk pontosan, hogy függők vagyunk-e? Amennyiben az alábbi állítások közül több igaz rád, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy változtass a közösségi média platformok használatán, elkerülve azt, hogy még erősebb függőség alakuljon ki. Azért minket ne hagyj el... :)
 
Fotó: Mmamt/FB

Okos (utálsz, szeretsz), hülye – vasárnap este egyedi koncert lesz!

Megjelent Egyedi Péter MMAMT (Mindenkinek megvan a maga története) nevű szólóprojektjének új dala, az "Okos, hülye". A szám annak a februárban megjelenő lemeznek a része, amelynek befejezéséhez online koncerttel kalapozik az előadó.
 
Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted

Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted...

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban egy DojaCat-tel közösen létrehozott trackkel tér vissza.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek