Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted

Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted...

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban egy DojaCat-tel közösen létrehozott trackkel tér vissza.
 
Fotó: VisionPic.net/Pexels

Idén elmarad a Halloween Amerikában

Nem sok csodálkozni való van azon, hogy a hagyományos, házról házra járós, édességgyűjtős, jelmezes Halloween a kialakult járványhelyzet miatt az Egyesült Államok jelentős részén elmarad – ez is jelzi, hogy mennyire megváltozott az élet a vírus alatt/óta.
 
 
Fotó: David Dibert (Pexels)

Ezer mécsest gyújtanak Szentendrén a Duna-parton

Régi hagyomány újjáélesztésével emlékezik meg Szent Iván napjáról Szentendre dalmát közössége július 27-én.
 
Fotó: queenonline.com

Most bárki együtt zenélhet a Queen zenészével, de tényleg!

A "Jam With Brian" (#JamWithBri) kihívás a Queen hivatalos Twitterén indította Brian May.
 
Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Tudjuk, hogy nem csak a zenei szakmában kerülnek nehéz helyzetbe az emberek, de talán épp ezért szívmelengető, ha egy zenekar, akinek jelenleg a lenullázott fellépések miatt nem túl rózsás az anyagi helyzete, nem magával, hanem a hányatott sorsú állatokkal is törődik.
 
Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

A Queen 71 éves zenésze mostanában nagyobb aktivitást mutat a közösségi oldalain. A napokban egy hosszabb, meglehetősen keserű eszmefuttatást tett közzé, ennek már csak a híre van meg, a Twitterén nem találjuk.
 
 
Sírni fogsz: így énekelnek a karaténba szorult olasz emberek

Sírni fogsz: így énekelnek a karaténba szorult olasz emberek

̶V̶í̶r̶u̶s̶k̶é̶n̶t̶ ̶t̶e̶r̶j̶e̶d̶ Egyre többen osztják meg a felvételt/hírt, amely azt mutatja meg, hogy Siena üres utcái felett miként éneklik át a karantén okozta szakadékot az olasz emberek az ablakukból.
 
Fotó: Műveszetek Völgye/FB

Ahol még az óvoda udvarán is koncerteznek: az idei lesz a 30. Művészetek Völgye

Jubilál az összművészeti fesztivál, amelyet idén július 17. és 26. között rendeznek meg.
 
Fotó: Rahul (Pexels)

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on megjelent INSTA DJ, Social media and the New Age Dancefloor című 40 perces dokumentumfilm, melyet DJ-k, menedzserek és kutatók részvételével...
 
Illusztráció: nicety.livejournal.com

Palya Bea kipárnázza advent első vasárnapját

A nagy karácsonyi hajtásban egy kis megnyugvásra hív minden érdeklődőt Palya Bea és Gerzson János meghitt duókoncertjével, a Párnakoncerttel december 1-jén a MagNet Közösségi Házba.
 
A BFZ a Zene éjszakájá/ BFZ FB

Szomorú hírt kaptunk a Budapesti Fesztiválzenekartól

A BFZ arról értesített minket, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, mely összeg az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka. Szorosabbra húzzák az övet – s ennek jó pár remek...
 
Fotó: Kurcsák István

Hatvan muzsikus útnak indul: ingyen zenél országszerte a Fesztiválzenekar

Egy hangos amerikai turnésiker, majd egy koppenhágai és egy meranói fellépés után ingyenes koncertsorozattal nyitja a hazai szezont a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek