I'll Remember You: 88 éves lenne a Király – a Magyar Elvis Klub is megemlékezik róla

Ha a popzenének külön időszámítása lenne, minden bizonnyal Elvis Presley születési dátuma lenne az origó. Bono, a U2 frontembere frappáns megfogalmazása szerint "Elvis volt a popzene ősrobbanása", John Lennon pedig csak annyit mondott nemes egyszerűséggel: "Elvis előtt nem volt semmi"...

I'll Remember You: 88 éves lenne a Király – a Magyar Elvis Klub is ünnepel
Az égi zenekar tiszteletére énekelnek a földi halandók az Arénában

Az égi zenekar tiszteletére szervezett koncertet átrakták májusra

Magyar zenészek egy rendhagyó előadással emlékeznek azokra a legendás előadókra, akik az utóbbi évtizedekben távoztak el, és már csak az égiek színpadán zenélnek.
 
Fotó: Pexels

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek...
 
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

A Királyra emlékeznek – még mindig az a kérdés, lesz-e szobra az Elvis parkban?

Budapesten az Elvis Presley park létrejötte, 2011 óta szervez a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezést augusztus 16-án. Az eseményen mécseseket gyújtanak, virágokat helyeznek el, Elvis dalait hallgatják és éneklik közösen, profi zenészek és énekesek közreműködésével.
 
Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Az AWS zenekar közleménye szerint egy hétig lesz lehetőségetek erre az Akvárium lépcsősorának alján.
 
Fotó: Sárvári Televízió

Sitkén is megemlékeznek Balázs Fecóról

Az Origo értesülése szerint december 11-én mondanak a zenészért szabadtéri gyászmisét annál a sitkei kápolnánál, amelyért Balázs Fecó rengeteget tett életében.
 
A The Bits már többször is játszott a liverpooli Cavern Club színpadán, azon a legendás színpadon, ahol a Beatles is majd' 300 alkalommal lépett fel a 60-as évek elején

Petruska és a The Bits képviseli Magyarországot a világméretű John Lennon megemlékezésen

2020. október 9-én lenne 80 éves a 20. század egyik legmeghatározóbb zenésze, erre emlékeznek egy több mint 3 órás virtuális rendezvényen a világ minden tájáról érkező előadók és rajongók – írja a Vaskarika.
 
 
Elvis

Gyertyás megemlékezés lesz az Elvis parkban

A Magyar Elvis Klub 10. alkalommal szervez gyertyafényes megemlékezést a budapesti Elvis Presley parkban.
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

Gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban

Augusztus 16-án már a 9. gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban a Magyar Elvis Klub szervezésében.
 
Fotó: Nyugat.hu

Somló Tamásra emlékezünk

Ma három éve, hogy az utolsó erejét összeszedve még megpuszilta Gyöngyvér kezét, aztán a gyötrelmes évek után örökre elaludt – az Újságmúzeum megemlékezését közöljük.
 
Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

A Magyar Elvis Klub idén idén különleges helyszínt választott a hagyományos születésnapi Elvis-bulijához: a Király ezúttal hajóval érkezik közénk.
 
Fotó: drewangerer.com

Megemlékeztek a tavalyi Los Angeles-i szabadtéri koncerten történt tömegmészárlás áldozatairól

2017. október 1-jén a 64 éves Stephen Paddock egy szálloda 32. emeletéről tüzet nyitott egy szabadtéri country-koncert mintegy 22 ezer fős közönségére. A tragédiának 58 halálos áldozata és több mint 500 sebesültje volt.
 
Gyertyafényes emlékezés Elvisre

Gyertyafényes emlékezés Elvisre

Immáron nyolcadik alkalommal szervez a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezést augusztus 16-án, Elvis halálának 41. évfordulóján, a budapesti Elvis Presley parkban
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek