Film és zene – az az idei Budapesti Klasszikus Film Maraton témája

Film és zene – ez az idei Budapesti Klasszikus Film Maraton témája

A magas szőke férfi is a rendezvény vendége lesz idén, kiderül, hogy Pierre Richard felemás cipőben jön-e...
 
Charity Fest

Idén a Dürerbe költözik a Charity Fest, amelyen tavaly mi is főztünk!

A Budapest Bike Maffia idén is megrendezi a Charity Fest-et, ahol a jótékonykodás mellett családi programokkal és esti koncertekkel is várják a látogatókat! Tavalyi tapasztalataink alapján mindenkinek azt mondjuk, gyertek! Ígérjük, jó lesz! ;)
 
 
Fotó: www.tvm.com.mt

A soul zene koronázatlan olasz királya az Örvényeshegy Piknikre látogat

A tavalyi nagy sikerű debütálás után idén májusban is lesz Örvényeshegy Piknik Zalacsányban, ahol a külföldi sztárvendég ezúttal a Mario Biondi lesz.
 
Fotó: Álomutazó

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.
 
Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást...
 
Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a...
 
 
Paul McCatney, Ringo Starr, Keith Richard – mi a közös bennük?

Paul McCatney, Ringo Starr, Keith Richard – mi a közös bennük?

Ráadásul: mi a közös bennük úgy, hogy a téma nem a zene...
 
Fotó:  US Embassy Budapest Twitter

Magyar nyertesei is vannak az idei Emmy-nek

Habár leginkább arról szólnak a hírek, hogy a Trónok harca című tévésorozat kapta a legtöbb Emmy-díjat idén, ennél sokkal örömtelibb, hogy magyar hangmérnök, illetve magyar származású színésznő is gazdagodott egy kis szobrocskával.
 
 Szabó Győző megrendezte élete első klipjét

Szabó Győző megrendezte élete első klipjét

Vadonatúj klip készült az Álomutazó egyik legnagyobb slágeréhez, az iskolakezdéshez aktuálisan illeszkedve a „Hekkeld meg a sulit" című dalhoz, amit a darabban Ábel Anita énekel az Álomutazó főhősével, Tomival. A dalfilm érdekessége, hogy nem más rendezte, mint az Álomutazó...
 
A kormányon a gyerekek kedvéért festette színesre a piktogramokat, a tekerőket pedig azért mintázta domborúra, hogy a vakok és gyengén látók is könnyen beazonosíthassák a különböző zenealapokat.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek,...
 
Fotó: Variety

Lady Gaga is szerepelni fog Paul McCartney mesefilmjében

Paul McCartney több mint egy évtizede megjelent High In The Clouds című mesekönyvéből animációs film készül. A tervek szerint a produkcióban számos eredeti dal hangzik majd fel, mások mellett Lady Gagától is.
 
Családi mesemusical karácsonyra: Álomutazók

Családi mesemusical karácsonyra: Álomutazók

A Játékkészítőt életre hívó TulipánTündér Produkció idén egy még nagyobb előadást álmodott meg. Például:180 táncosruha készült, 100 pár cipő tartozik a jelmezekhez, a robotok ruhájához 35 méter lakkanyagot használtak fel.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek