Metal Allegiancere/Billboard.com

Metalsupergroup 2018-as FEZEN-en

Három névvel tovább erősödik a FEZEN metalfelhozatala: legendás felállásban érkezik a Helloween, itt lesz az elbűvölő Simone Simons vezette Epica, és a Dream Theater, Megadeath, Testament tagokból verbuvált all-star metalalakulat, a Metal Allegiance is.
 
Fotó:  The Cake Is A Lie/FB

Amikor a metál csütörtököt mond

November 23-án Metalcore csütörtök lesz a Kerepesi út 26-ban található S8 Underground Club-ban. Nemzetközi rendezvény lesz, ami azért jó, mert így a minket körülvevő – vagy akár kicsit távolabbi – országokból érkező zenekarok is bemutatkozhatnak nálunk.
 
 
A Metallica rábólintott a gyöngyösi gimnazisták klipjére

A Metallica rábólintott a gyöngyösi gimnazisták klipjére

A gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium iskolai zenekara engedélyt kapott a menedzsmenttől, hogy a YouTube-ra is feltöltsék a Metallica-feldolgozásukat.
 
A  hétköznapi túlélőtől eljutottak a kiválasztottig

A hétköznapi túlélőtől eljutottak a kiválasztottig

"A kiválasztott" címmel október 20-án megjelent a hagyományos metál vonalon mozgó székesfehérvári End Of Paradise új albuma.
 
A lehető legjobban alakult, hogy akkor kiestem a Voice-ból – Új belépő a hazai modern metal színtéren

A lehető legjobban alakult, hogy akkor kiestem a Voice-ból – Új belépő a hazai modern metal színtéren

Új klip- és albumpremierrel jött ki a Tears of Kali zenekar. Az elmúlt 3 évben csendben, már-már titokban dolgoztak, most azonban egy teljesen új debütáló albummal állt elő a budapesti csapat.
 
Fotó: hypebeast.com

Azt csiripelik, a Metallica új ruhakollekciót dob piacra!

A Metallica- és egyben a divatrajongók számára van egy jó hírünk: új kapszulakollekció van láthatáron. A kifejezés találó, a kapszulakollekció ugyanis azt a pár ruhadarabot jelenti, ami mindig viselhető, sohasem megy ki a divatból. De mikor is lenne divatjamúlt egy Metallica-póló vagy...
 
 
Fotó: Darkside.ru

Harcias hörgés és andalító népi dallamok: orosz folk metál bandák a Dürerben

Folk-Rock-Maraton helyett idén október 7-én Folk Metal Marathon lesz Budapesten két orosz és két hazai zenekar közreműködésével.
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek