Fotók: Zorall Bringás Baráti Kör

Két kerék – két koncert: Metál Pedál a Zorallal és a Pokolgéppel

Sör. Bor. Sport. Csajok. Koncert. Metál. Tó. Nyár. Mi kell még? A kora nyár örömeiben való lubickolást kínálja a Zorall zenekar által szervezett Metál Pedál, ami a közösségi bringázás és a koncertlátogatás élményét fűzi fel egyetlen fonalra – vagy bringaláncra... – június...
 
Fotók: Live Nation/ Török Hajni

Elfüstölt néhány kábel a Bullet For My Valentine budapesti koncertjén

A szürke hétköznapokból kiemelő szerda esti zúzdában volt részünk a Bullet For My Valentine önálló klubbuliján a Barba Negrában, ahol ha érzékszerveink nem csaltak, néhány kábel is elfüstölt a háttérben.
 
 
Fotó: Phil Parmet

Köszi, Trump! – A Ministry először ad önálló koncertet Magyarországon!

A majdnem negyven éves Ministry – élén a hatvan éves Al Jourgensennel – brutál erős tavalyi nagylemezét mutatja be az A38 Hajón, de persze lesújtanak majd a négy évtizedes karrier összes híres dalával.
 
A beszólogatós, a mosolygós, meg az ünnepelt - Therapy? koncerten jártunk

A beszólogatós, a mosolygós meg az ünnepelt – Therapy? koncerten jártunk

Kicsit lassan ébredt a téli álomból az A38 Hajó közönsége szerda este, de aztán – ahogy az egy szórakoztató rockkoncerthez illik – csak beindultak, akarom mondani: beugrottak a szörfözők a kitartóan pogózó fiatalok közé, akik még arról is gondoskodtak, hogy a terem végében...
 
Ellopták Banksy graffitijét, amely a párizsi koncert áldozatainak állított emléket

Ellopták Banksy graffitijét, amely a Bataclan-áldozatoknak állított emléket

Ellopták a világhírű graffitiművész, Banksy egyik alkotását, amellyel a párizsi Bataclan koncertteremben 2015-ben elkövetett terrortámadás áldozatainak állított emléket.
 
27 éves korában elhunyt Balogh Ádám énekes

27 éves korában elhunyt Balogh Ádám énekes

A Hammerworld közölte a hírt: 27 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Rendorfin zenekar énekese, Balogh Ádám, aki korábban olyan csapatok frontembere volt, mint a Nyugtalan, a Bermuda Rockband és a Chron.
 
 
Enter Night: a whisky után itt a Metallica söre

Enter Night: a whisky után itt a Metallica söre

A Metallica fékezhetetlen agyvelejű arculatgyártói és merch szakemberei a Blackened whisky után most sörbe mártották a zenekar ars poeticáját: az Enter Night a zenekarhoz hasonlóan felette áll a kategóriáknak, bezavar az előítéleteknek és megfelel a kihívásoknak...
 
BFMV

Jön, jön, jön: Bullet For My Valentine a Barba Negrában!

Örülhetnek a hazai metalcore-rajongók, hisz új albumának bemutató turnéjával tér vissza áprilisban Budapestre a walesi Bullet For My Valentine!
 
Dühös zene boldog embereknek: ilyen volt az August Burns Red az Akváriumban

Dühös zene boldog embereknek: ilyen volt az August Burns Red az Akváriumban

November 27-én lépett fel ismét az August Burns Red Budapesten. Ismét, hiszen már többször is jártak nálunk, de idén sem most először: tavasszal már adtak egy koncertet március 15-én. Most az Akvárium Klub Nagyszínpadán láthattuk őket.
 
Fotó: Szűcs Ferenc (ZBBK)

Klipforgatáson statisztáltunk – nagyon zorall volt!

A Zorall zenekarnak van egy bringás különítménye, amely a zenekar, a rajongók, a bringások és mindezek rokonainak, barátainak és üzletfeleinek közös halmaza. A Zorall zenekarnak megjelent egy új albuma, amelyen a 9. számnak az a címe: Bringásdal. Adta magát a dolog, hogy ez utóbbi...
 
Vadonatúj albumával tér vissza a hajóra a Therapy?

Vadonatúj albumával tér vissza a hajóra a Therapy?

Az ír metált, punkot, rockot, grunge-ot összegyúró, kiszámíthatatlanságáról, és energikus koncertjeiről elhíresült Therapy? zenekar 2019 január 30-án új lemezével tér vissza az A38 Hajó gyomrába.
 
Avatar az A38-on!

Avatar az A38-on!

A groove metal egyik klasszikus képviselője, a svéd Avatar az év elején jelentette meg Avatar Country című konceptlemezét. Az album nagyszabású és igen látványos turnéján története során először érkezik Magyarországra a zenekar: február 4-én az A38 Hajón adnak koncertet.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek