Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...

Ha VIP-es vagy, ezt itt egyszer mind a tiéd lesz
Fotó: BAlaton Sound

Óriási partifolyam a tóparton: Balaton Sound 2024

Az eddig ismert nemzetközi zenei felhozatalból után most abból kapunk ízelítőt, hogy a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba.
 
Fotó: Balaton Sound

Még 30 név került fel a Balaton Sound fellépőlistájára

Erősödik az underground vonal a Soundon és újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon. Idén a a megszokottnál később – az érettségi és vizsgaidőszak után –, július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet és más világsztárok a 2024-es Balaton Soundon

Továbbá Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján.
 
A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

2024-ben az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Balaton Sound: július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Vasárnap este Magashegyi!

Az Óbudai Kézműves Sörfesztivál koncertjei

Lassan vége lesz az Óbudai Nyárnak is – a záróeseményen sörrel lehet leöblíteni a vakáció vége okozta nagy-nagy szomorúságot, mindebben a koncertek is nagy segítségünkre lesznek.
 
Síppal, dobbal, nádi hegedűvel - Sikerrel zárult az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája

Síppal, dobbal, nádi hegedűvel - Sikerrel zárult az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája

A Zenés esték a Nagyerdőn hangversenysorozat Szaxofon és Hegedű, illetve Ütőhangszeres Gálája idén is nagy sikert aratott a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának Liszt termében. A 22. Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiájának keretében tartott koncertsorozat ebben az évben...
 
 
Fotó: Sípos József

Pénteken elrajtol a 32. Művészetek Völgye Fesztivál

A július 21-30. között Kapolcsot, Vigántpetendet és Taliándörögdöt fenekestül felforgató 10 napos fesztivál tíz napon át összesen 2200 programmal, koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi programokkal, jógával, workshopokkal és biciklitúrával is várja a közönséget.
 
 KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.
 
A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A rendezvénysorozat több helyszínen is folyik majd, a Fő téri nagyszínpadon kívül a Luppa Beachen, az Esernyősben, az aquincumi romkertben, a Római-parton és többek között a békásmegyeri piacon is. A rendezvények ingyenesek.
 
Megújul a vizuál a Balaton Soundon

Megújul a vizuál a Balaton Sound nagyszínpadán

A látványterv szerint komoly frissítést kap a világsztárokkal ellátott Balaton Sound nagyszínpadra, melynek legfőbb alkotóeleme – a legnagyobb nemzetközi elektronikus zenei fesztiválokhoz hasonlóan – egy bazi nagy ledfal.
 
Fotó: Várkert Bazár

A Várkert Bazár nem megy vakációra: koncertek, film, tánc egész nyáron

"Nyári élményeid" címmel klasszikus és könnyűzenei koncertek, irodalom, film, tánc és gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Várkert Bazár júniusban induló és szeptemberig tartó programsorozatában.
 
Póka Egonról nevezték el a Kőbánya Udvart – 10 program a 10 napon át tartó Művészetek Völgye kínálatából

Póka Egonról nevezték el a Kőbánya Udvart – 10 program a 10 napon át tartó Művészetek Völgye kínálatából

Teljes a 32. Művészetek Völgye programja, az ország leghosszabb összművészeti fesztiválján kétezernél is több lehetőség közül válogathatnak a látogatók: új és megújult zenei helyszínek, még több színház és gyerekprogram, irodalom és kiállítás tölti meg élettel július 21....
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek