Megvan a Vanilla Ice-ról készülő film főszereplője

Megvan a Vanilla Ice-ról készülő film főszereplője

Dave Franco (pl. Szemfényvesztők, Dokik) alakítja Vanilla Ice-t a rapper életéről készülő zenés filmben. A színész erről az Insider.com portálnak adott interjújában beszélt.
 

A Red Hot Chili Peppers basszusgitárosának is vannak magyar felmenői

Mire emlékszik Flea élete első 20 évéből? Ezt megtudhatjuk a Red Hot Chili Peppers-basszusgitáros immáron magyarul is olvasható könyvéből.
 
 
A fotó illusztráció (Anna-bál/FB)

Az Anna-bál idén elmarad, de az OperaFüredet megtartják!

A Magyar Állami Operaház közleménye szerint, bár az Anna-bál idén elmarad, az OperaFüred elnevezésű ingyenes programsorozatot megtartják július 23-án csütörtökön és 24-én pénteken a balatonfüredi Gyógy téren
 
Fotó: YouTube

Szűk egy hónap alatt már a 4. amerikai rappert lőtték le

"Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk..." – ezt írtuk a harmadiknál. A negyediknél meg már nem tudjuk, mit írjunk...
 
A Dombos Fest programja is végleges

A Dombos Fest programja is végleges

A DombosFest programja némileg változott, volt egy fontos időpontváltozás, itt vannak az új időpontok és a részletes program. Ahogy írták: "Lezárunk 20 évet... És elindítunk egy következő ciklust, melynek részleteiről semmit sem tudunk".
 
Fotó: CNN

Ezt már leírni is sok: a harmadik amerikai rappert lőtték le egy héten belül

Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk...
 
 
Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Kedden adtunk hírt arról, hogy Chicagoban lelőtték a 26 éves Tray Savage (Kentray Young) rappert. Sacramentóból most ért ide a hír, hogy még szombaton utcai lövöldözésben meghalt egy "kollégája".
 
Lelőttek egy amerikai rappert

Lelőttek egy amerikai rappert

Nem, nem Tekashi 6ix9ine volt az áldozat, hanem a 26 éves Tray Savage (Kentray Young).
 
Páfrányoknak adtak koncertet Barcelonában

Páfrányoknak adtak koncertet Barcelonában

Ne tessék félreérteni, nem bizonyos embereket hívunk most így: TÉNYLEG cserepes növényeknek adtak koncertet a barcelonai Liceu operaház művészei.
 
Van a fiókban egy musical-ed vagy rockoperád? Elő vele!

Van a fiókodban egy musical vagy rockopera? Elő vele!

Új zeneművek megírására hirdet pályázatot a Müpa. A 15., jubileumi évada alkalmából kiírt pályázatra az intézmény a dzsessztől a musicalen át a kórus- és nagyzenekari művekig összesen 13 zeneművészeti kategóriában várja minden 18. életévét betöltött magyar alkotó munkáját.
 
Fotó: Opéra national de Paris

Nem könnyű most Párizsban operakedvelőnek lenni

De művésznek sem, nem beszélve a háttérdolgozókról... Az év eleji sztrájkok, majd a koronavírus-járvány miatt hónapok óta zárva tartó Párizsi Operaház ősszel sem nyit meg felújítási munkálatok miatt.
 
Fotó: Esztergomi Várszínház

Koncertek a a Bazilika lábánál

Július 4-én megnyitja idei szezonját az Esztergomi Várszínház – koncertekkel, színházi előadásokkal, családi programokkal.
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek