Mivel ilxen idén nem lesz, fogadjátok ezt a képet az Operaház fotói közül (2014.)

Minden körülmények között az Operában leszünk

Új, fizetős streamingszolgáltatást indít januártól az Operaház. Az Opera Otthonra című szolgáltatás a korlátozások fennállásáig egyszeri, folyamatos megtekintés mellett teszi elérhetővé a Magyar Állami Operaház és a Magyar Nemzeti Balett legfrissebb produkcióit.
 
Az Operaház karácsonyi ajándéka: A diótörő

Az Operaház karácsonyi ajándéka: A diótörő

Ünnepi meglepetésként Csajkovszkij A diótörő című mesebalettjét teszi elérhetővő december 24-én és december 25-én a Magyar Állami Operaház .
 
 
Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

Nem ment az együtt álmodás: Bérczesi Róbert újraszervezi a hiperkarmát

Nem tudjuk, hogy a mi figyelmünket kerülte el a dolog, s rajtunk meg a Wikipédián kívül mindenki tudott arról, hogy a zenekar átmenetileg megszűnt, mindenesetre Bérczesi Róbert mai posztja egyértelművé tette: a 2020. februárjában – még időben – megtartott születésnapi arénakoncert...
 
István, a király –online

István, a király – online

December 19-től online látható a Budapesti Operettszínház István, a király című előadása.
 
Fotó: YouTube

És megint lelőttek egy rappert...

A kulcsszavazásunk már úgy néz ki, "rapper, gyilkosság, Amerika" + a rapper neve kicserélve... Ahogy az már lenni szokott, az Off Média írta meg: fényes nappal lelőtték louisianai rappert, Blue Benji Kobet.
 
Vasárnaponként adventi dalokat tanulhatsz

Vasárnaponként adventi dalokat tanulhatsz

Kubinyi Júlia népdalénekes, a Fonó népzenei művészeti vezetője adventi énekeket tanít vasárnaponként videósorozatban, amelybe bárki bekapcsolódhat.
 
 
A Várkert Bazár adventi naptára

Az advent idén átvonul a világhálóra

Rád gondolok! címmel az online térbe költöznek a Várkert Bazár adventi programjai december 1. és december 24. között. A sorozat középpontjában egy egyedi adventi videókalendárium, valamint a déli panorámateraszon kialakított ünnepi dekoráció áll.
 
Fotó: Last.fm

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset történt: rejtélyes körülmények közt agyonlőtték Lil Yase kaliforniai rappert.
 
Fotó: BOBAL photography

Tulpa-gyorstalpaló, avagy mi a célja egy rockzenekarnak 2020-ban Magyarországon?

De mi az a Tulpa? A lexikon szerint a tulpa egy olyan különleges szellemi entitás – gyakorlatilag egy energiákból alkotott lény –, melyet csak kivételes képességű beavatottak tudnak létrehozni.
 
Meggyilkolták a rappert, akit egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

Meggyilkolták a rappert, aki egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

Esküszünk, nem csípődött be ez a dolog, egyszerűen ez van: már nem tudjuk számontartani, hány rappergyilkosság híre jött át Amerikából – a legújabbra is az Off Média bukkant rá.
 
Megint lelőtek egy amerikai rappert

Megint lelőttek egy amerikai rappert

Azt már többször leírtuk, hogy rapperlét nem életbiztosítás: az elmúlt félévben négy amerikai és egy ukrán illetőségű rapper lett gyilkosság áldozata, és akkor nem számoltuk hozzá a korábbiakat és az önpusztításra visszavezethető eseteket. Az OFF Média írja...
 
A fotó Robi Dalszerzők-napi videójából van (FB)

Most ez a hiperkarma hivatalos oldala – a másik kettőt lenyúlták

A Blikk vette észre, hogy Bérczesi Robit kizárták a saját oldaláról, így kénytelen volt másikat indítani zenekara számára. Hogy nem ez az első alkalom,a rra a posztok alatt olvasható hozzászólásokból következtetünk.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek