Új albummal (fel)támad a NEO!

Új albummal (fel)támad a NEO!

Idén ősszel új anyaggal jelentkezik a NEO, az elektropop hazai meghatározó zenekara.
 
Fotó: Újbuda

Háromnapos minifesztivál a Gárdonyi téren

A III. Gárdonyi Piknik immáron három napon át várja az érdeklődőket, így május 30-án, június 6-án és 13-án is lesznek programok. Fellép a Budapest Jazz Orchestra, a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó és a Creme de la Pop is. Az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a...
 
 
Fotó: Juanes Facebook

Maluma és Alvaro Soler után Juanes is elhozza a latin életérzést Magyarországra

Újabb latin bomba robban hazánkban, ugyanis július 22-én életében először látogat el hozzánk a La Camisa Negra szülőatyja, a kolumbiai szívtipró és Grammy-gyűjtő Juanes!
 
Fotó: Daily Express

Meghalt a Level 42 gitárosa

Rowland Gouldot holtan találták lakásában. Halálhírét zenésztársa és barátja, Mark King erősítette meg. 64 éves volt – írja a Blikk.
 
A nylonhúros hangszerek szerelmeseinek napja a Müpában

A nylonhúros hangszerek szerelmeseinek napja a Müpában

A tavaly októberben megrendezett Ortega Ukulele Days rendezvénysorozat után, 2019. május 6-8. között egy talán még izgalmasabb koncepcióra épülő workshop turnéra invitáljuk az ukulele, a klasszikus gitár, illetve általában véve a nylonhúros hangszerek szerelmeseit.
 
Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno – díszvendégként vagy zsűritagként – mindig jelen van a Sanremoi Fesztiválokon. Az idei Sanremoi Young Fesztivál nagy felfedezettje a csupán 16 éves Eden Lorenna: amint felcsendült  a hangja, Toto Cutugno rögtön tudta, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt. A verseny után...
 
 
Fotó: The Daily Beatles

Előkerült Beatles-rajongók Szent Grálja – Mexikóban

Előkerült egy 11 másodperces, hang nélküli Beatles-kliprészlet, amely egy 1966-os brit popzenei tévéműsor élő adásán készült és később Mexikóba került egy gyűjtőhöz.
 
Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

A “The Dead Don't Die” (A Halottak Nem Halnak Meg) című filmben szerepelni fog többek között Bill Murray, Adam Driver, Selena Gomez, Chloë Sevigny és Tilda Swinton is.
 
Fotó: billboard.com

Justin Bieber belefáradt a sztárlétbe, ezért egy időre visszavonul

Rajongó lányok ezrei sírhatták tele a párnájukat az ígéretes gyereksztárból lett celeb és botrányhős, Justin Bieber insta bejelentésén, miszerint egy időre eltűnik a nyilvánosság elől és zenei karrierjét is háttérbe helyezi.
 
 Iggy Pop 25 év után önálló koncertet ad Budapesten!

Iggy Pop 25 év után önálló koncertet ad Budapesten!

Sosem felejtem el a szigetes koncertet, amikor azon imádkoztunk, hogy jaj, csak le ne essen a gatyája – centimétereken múlott, hogy ne tárulkozzon ki teljes valójában :) A legenda most önálló koncertet ad a Budapest Parkban, tessenek bevésni a dátumot: július 24.!
 
Popcorn! - Nőnapi különkiadásra készülnek a fiúk

Popcorn! – Nőnapi különkiadásra készülnek a fiúk

A Chameleon Jazz Band különleges nőnapi műsorral köszönti a hölgyeket március 8-án a Montázs Art Caféban.
 
 Meghalt a Cure egykori dobosa

Meghalt a Cure egykori dobosa

Kedden meghalt Andy Anderson, aki dobolt a The Cure-ban is, de zenélt Iggy Poppal, Peter Garbiellel, Mike Oldfielddal és Glen Matlock-kal (Sex Pistols) is.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek