Fotó: NKA

Jártál az Ifiparkba, a Metro Klubba vagy a Tabánba? Mesélj!

Az NKA Hangfoglaló Program, a Hangőr Egyesület és a Volt egyszer egy beatkorszak-blog a Nagy Generáció és az utánuk feltűnő, földalatti nemzedék legemlékezetesebb fellépéseinek felelevenítésére hív ezért minden beat- pop-, táncdal- és rockrajongót.
 
 My Boy Lollipop... – dúdolod? R.I.P. Millie Small

My Boy Lollipop... – dúdolod? R.I.P. Millie Small

73 éves korában stroke következtében elhunyt Millie Small jamaicai énekesnő, dalszerző, minden idők egyik leghíresebb ska-felvétele, a My Boy Lollipop előadója.
 
 
Subtones

Jótékonysággal egybekötött online lemezbemutatót tart a Subtones

Virtuóz jazzfunk koncertzenekarként indult, Octopus című albumukkal azonban új hangzások felé veszi az irányt a Subicz Gábor vezette Subtones. A csapat továbbra is együtt dolgozik Jónás Verával, valamint Kiss Flóra énekesnő is csatlakozott hozzájuk. Az új felállásban egy műfaji...
 
Fotó: Hauser Facebook

Nem marad el: új időpontot kapott a Hauser-koncert!

Bár már hónapok óta nem lehet jegyet venni a 2Cellos-ból ismert Hauser szimfonikusokkal megtámogatott Arénás koncertjére, most még az is megeshet, hogy lesznek felszabaduló helyek, mivel az április 28-ai esemény átkerült október 11-re.
 
A KIZ. Fotó: ouest-france.fr

What the France: feltörekvő francia electro-pop előadók az Akváriumban

Az Akvárium Klub és a Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezésében különleges esemény készül: április 9-én tehetséges francia electro-pop előadók lépnek majd színpadra a NagyHallban a What the France night keretében.
 
Fotó: All Time Low/FB

Az All Time Low lesz a 5 Seconds of Summer vendége a Parkban

2020. júniusában adta első budapesti koncertjét az ausztrál pop-rock csapat. A Budapest Park színpadán akkor a Baltimore-i dallamos emo-pop formációval, az All Time Low-val osztoztak, most önálló produkcióként lépnek fel az Arénában 2023. október 10-én.
 
 
Agyonlőtték a feltörekvő, húszéves amerikai rappert

Agyonlőtték a húszéves amerikai rappert

A feltörekvő fiatal rappert, Pop Smoke-ot szerdán hajnalban lőtték agyon bérelt házában, Hollywoodban.
 
Poptörténeti emlékpont lett a klub, ahonnan a Kispál és a Borz elindult

Poptörténeti emlékpont lett a klub, ahonnan a Kispál és a Borz elindult

Az NKA Hangfoglaló által 2015-ben útjára indított Poptörténeti Tanösvény részeként január elején újabb Poptörténeti Emléktáblát avattak, ezúttal Pécsett, az Egyetem Bölcsészettudományi Karán működő Szenes Klubban.
 
Fotó: koreaboo.com

A K-pop világsztárjainak válasza a nagy kérdésre

A Travelo.hu-n olvastuk, hogy a BTS – nevüket ki nem ismeri e világon – valami egészen különleges projektben vesz részt.
 
Fish!

Nem jó, de nem is tragikus – a Fish! nem alszik téli álmot

Négy vadi új dallal és egy sűrített klippel ébredt téli álmából a Fish!, akik január 18-án a Barba Negrában futnak neki az új évtizednek buli szempontból.
 
Szimfonikusokkal kerül újra színpadra a Képzelt riport

Szimfonikusokkal kerül újra színpadra a Képzelt riport

A Budapesti Showszínház a RAM Colosseumban mutatja be február 13-án a musical koncertváltozatát.
 
Ha nem a karácsonyról mesél Iggy, akkor miről...?

Ha nem a karácsonyról mesél Iggy, akkor miről...?

Feltehetően a zenészlegenda I Want To Go To The Beach című száma vezette a londoni Uncommon ügynökség kreatívjait arra, hogy felkérjék egy (több) reklám spotban való közreműködéshez, amely egy szállásfoglaló oldal szolgáltatásait népszerűsíti.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek