Norvég popfenomén pótolja tavalyi lefújt koncertjét a Dürerben

Norvég popfenomén pótolja a tavalyi lefújt koncertjét a Dürerben

A KAKKMADDAFAKKA pótolja tavaly elmaradt klubkoncertjét: a norvég pop nagykövetei március 11-én jönnek Budapestre.
 
Fotó: allkpop.com

Két hónap alatt a harmadik K-pop sztár halt meg tegnap

A 27 éves dél-koreai popsztárt és színészt tegnap találták holtan otthonában. Cha In Ha a (valódi neve Lee Jae-ho) a harmadik fiatal koreai híresség, aki két hónapon belül meghalt.
 
 
Egy hónapon belül a második fiatal K-pop sztár halt meg

Egy hónapon belül a második fiatal K-pop sztár halt meg

Az amerikai rapperreknél csak a K-pop sztárok élete van jobban veszélyben... Október közepén szöuli otthonában holtan találták a K-pop egyik üdvöskéjét, Sullit. A színésznő-énekesnő mindössze 25 éves volt. Ma a 24.hu-n szinte ugyanezt a hírt olvastuk, ezúttal a 28 éves Goo Hara...
 
Psy, a leghíresebb K-pop-sztár

K-pop cover dance órák is lesznek a Frankel Leó utcában

Európa legnagyobb koreai kulturális központja nyílt meg a héten Budapesten, a Frankel Leó utcában.
 
Te vagy önmagad legrosszabb ellensége – a fura holland fiúk új klipje

Megjelent a fura holland fiúk új EP-je

Az öt, radikálisan különböző személyiségből álló banda, a rock, soul, pop és indie vezérelte zenéjű holland DI-RECT első komolyabb európai hódítására készül, előtte pedig egy új klipet és EP-t is megjelentetett. A kislemezt beharangozó videó, a Nothing To Lose arról szól,...
 
Fotó: channel-korea.com

Újabb K-pop sztárt találtak holtan

A HVG számolt arról, hogy szöuli otthonában holtan találták a K-pop egyik sztárját, Sullit, eredeti nevén Choi Jin-rit. A színésznő-énekesnő mindössze 25 éves volt.
 
 
Fotó: msn.com

Bréking: Elindult a Kádban Sztár!

Elindult a Kádban Sztár című tehetségkutató verseny, ahol olyan lelkes amatőröket keresnek, akik ki akarnak törni a zuhanykabin falai közül, és megmutatnák az országnak, hogyan énekelnek a zuhany alatt vagy akár a kádban.
 
Fotó: neosiam /Pexels

Beatkorszak blog: Az év, amikor Magyarországot elérte a diszkóláz

A popzene és a magyar televíziózás 1989 előtti kapcsolata már "barátinak" volt mondható, bár a heti műsoridő mennyisége miatt azért még maradhatott némi hiányérzet a nézőkben... Éppen ezért az 1979-es év kiugróan emlékezetes: Magyarországot is végleg elérte a diszkóláz –...
 
Fotó: Zuza Krajewska

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.
 
Fotó: Lengyel Balázs/Budapest Park

Két hete járt itt Iggy Pop – ideje megemlékeznünk róla

Gondoltuk, megvárjuk, mit írnak a többiek, aztán állást foglalunk... :) Ez természetesen nem igaz: szerzőnk elfoglaltsága miatt olykor jóval a koncertek után kapjuk meg tőle az írást, de szerintünk időtálló mindegyik. És elég hosszúak is... Viszont felérnek egy zenetörténeti...
 
Iggy Pop végre megszabadult a krónikus önbizalomhiánytól

Iggy Pop végre megszabadult a krónikus önbizalomhiánytól

A 72 éves amerikai rockénekes – aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet – három év szünet után új lemezzel rukkol ki: a Free szeptember 6-án jelenik meg.
 
Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Bár Rózsi állapota javul és remélhetőleg hamarosan felépül, az Agárdi Popstrand szervezői úgy döntöttek, nem rendezik meg ezt a nagyon várt koncertet.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek