Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

A szervező Broadway Jegyiroda a Facebookon tette közzé, hogy a 2020. augusztus 28-án az Arénában esedékes nagykoncert nem marad el.
 
Fotó: bbc.com

Egy angol pub villanypásztorral tartatja be a távolságot

Az Infostarton olvastuk, hogy különös módját alkalmazta kocsmájában Johnny McFadden, a festői szépségű Cornwall grófságban található Saint Just városka Star Inn nevű kocsmájának tulaja.
 
 
Elkezdődött a lemondási hullám: Rebublic

Elkezdődött a lemondási hullám: Republic

Úgy tűnik, sikerült a kormánynak a szerdai "belengetett" döntésével ráhoznia frászt a kómából ébredező zeneipar szereplőire. A többség most emiatt cidrizik, de vannak, akik a beutazási korlátozások miatt hoztak döntéseket.
 
Annyi a brit éjszakai életnek?

Annyi a brit éjszakai életnek?

Félő, hogy soha nem nyit ki a karantén után a brit pubok és éttermek fele – véli az egyik brit vendéglátóipari szervezet vezetője, aki az Infostart egyik cikkében szólalt meg.
 
Johnny Rottenre nehéz évek várnak

Johnny Rottenre nehéz évek várnak

A Sex Pistols és a Public Image Ltd frontembere innentől fogva minden idejét a feleségével tölti: Nora Forster, akivel 35 éves házasok, sajnos Alzheimer-kórban szenved.
 
Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Optimista hozzáállást tükröz, ami a vírushelyzetet illeti: a Debreceni Egyetem idén is megrendezi különleges tanévnyitó stadionshow-ját: a tervek szerint szeptember 16-án ismét megtöltik a húszezres Nagyerdei Stadiont.
 
 
Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehous tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehouse tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Jótékonysági online árverést rendez az Island Records kiadó előadóinak relikviáiból az Omega Auctions brit aukciósház. A tételekből befolyó összeget jótékony célra fordítják.
 
A Live Nation is gyűjtögeti Nektek az otthoni néznivalót

A Live Nation is gyűjtögeti nektek az otthoni néznivalót

Számos oldalon találkozhattok már unaloműző koncertek, vagy élő bejelentkezések összesített formájával amiből természetesen a világ legjelentősebb szervezőcége a Live Nation se maradhatott ki.
 
A Republicból senki sem volt ott a menedzserük temetésén

A Republicból senki sem volt ott egykori menedzserük temetésén

Március 3-án számoltunk be arról, hogy elhunyt Abella Miklós, a Republic zenekar legendás menedzsere.
 
Megtartják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Elhalasztják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Egyre másra érkeznek a hírek, hogy hol, ki és mit mond le, reggel mindezekkel egy pont ellentétes közleményt hoztunk a fenti két koncerttel kapcsolatban. Azóta azonban változott a helyzet, nem is kicsit.
 
Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Lemondta közép-európai mini-turnéját, és ezzel együtt a március 17-re tervezett budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT. A tervek szerint az eseményt egy őszi időpontban fogják megtartani, a koncertre váltott jegyeket a ROCK1 jegyrendszere külön kérés nélkül visszatéríti mindenkinek....
 
Gyászol a Republic

Gyászol a Republic

Elhunyt Abella Miklós, a Republic zenekar legendás menedzsere, aki 1991-től sikerre vitte a 2013-ban elhunyt Bódi László „Cipő” és négy zenésztársa által alapított zenekart – adta hírül a Blikk.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek