Török Ádám újra koncertezik!

Török Ádám újra koncertezik!

Mindnyájan aggódtunk, amikor lemondta a nyári fellépéseit, és örömmel hallgattuk a tudósításokat, hogy a Tabánban színpadra lépett. Most újra hírt kaptunk róla: Török Ádám koncerttel indul a Pólus Mozi élőzenei programsorozata, a Pólus Rock Klub.
 
Rock-A-Hula Baby

Elvis 60 éves slágerét vette elő az Ed Philips and the Memphis Patrol

Elvis Presley 60 éves világslágerét {Rock-A-Hula Baby (1961)} ébresztette fel Csipkerózsika álmából a hazai rock-a-billy és rock and roll nagyágyúja: Ed Philips and the Memphis Patrol.
 
 
Fotó: CityRocks (2019.)

Pink Floyd, Linkin Park, Quimby: itt az idei CityRocks setlist-je

A CityRocks Hungary-t egy zenészekből álló baráti társaság alapította 2017-ben Magyarországon, Szegeden, az olasz Rockin1000 úttörő kezdeményezésének mintájára. tavaly az ismert okból elmaradt, idén 2021. augusztus 21-én (esőnap: szeptember 4.) Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten...
 
A bizalom próbája az ottlevés – ilyen volt a Wild East Rock a Hegyalján

A bizalom próbája az ottlevés – ilyen volt a Wild East Rock a Hegyalján

"Köszönjük Nektek, hogy bíztatok bennünk és ilyen sokan eljöttetek az első új Hegyaljára, a Wild East Rock-ra" – írták a szervezők a Fb-on, és tanúsíthatjuk: a pengeélen táncoló kezdés után behúzta a fesztivált a csapat.
 
A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol

A Wild East Rock már most a jövő nyárra gondol

Pedig még el sem kezdődött az első új Hegyalja fesztivál: most hétvégén lesz a rockerek és a motorosok, valamint a rocker motorosok dzsemborija Rakamazon, az egykori fesztivál helyszínén: 100% rock, hideg sör, GERONIMO MC EAST.
 
Forrest drunk futóversennyel és Tankcsapdával készül a Volt Van Lesz Rockfesztivál

Forrest drunk futóversennyel és Tankcsapdával készül a Volt Van Lesz Rockfesztivál

Az első VVL-t 2019-ben rendezték meg régi komlói zenekarok fellépésével. A fesztivál olyan népszerűnek bizonyult, hogy idén már a műfaj neves hazai képviselőit is vendégül látják az egykori bányászvárosban augusztus 12. és 14. között.
 
 
Újra szól a rock a Hegyalján! – Alakul a Wild East Rock fesztivál programja

Újra szól a rock a Hegyalján! – 18 nap múlva itt a Wild East Rock fesztivál

Most nem túrjuk elő, hányszor és hol sírtunk a Hegyalja fesztivál után – minden imánk így hallgattasson meg :) A LESZ Feszt és a Geronimo Motorcycle Club East összefogása valóságra váltotta a reményeket.
 
Ez lesz a Rockmaraton helyett: Acélöntőmű, Hideghengermű és Kokszolóblokk

Ez lesz a Rockmaraton helyett: Acélöntőmű, Hideghengermű és Kokszolóblokk

Nemrég megírtuk, hogy nem lesz Rockmaraton, vagy lesz, de nem azon a néven és nem is úgy – a részleteket a csatolt cikkben olvashatjátok, mindenesetre itt a pótrendezvény lineup-ja.
 
A rajongók fele diszkriminatívnak tartja a védettségit – elmarad a jubileumi Rockmaraton

A rajongók fele diszkriminatívnak tartja a védettségit – elmarad a jubileumi Rockmaraton

Nincs értelme Rockmaratont csinálni a rajongóink fele nélkül – jelentették be a FB-on egy live keretében. A videó akadozik és elég halk is (09.49-től OK), ezért összefoglaljuk a lényeget.
 
Fotó: cleveland.com

Egyik szemünk sír, a másik nevet: megvannak a Hírességek Csarnokának új tagjai

Saját közlése szerint a legszínesebb beiktatott-listát tette közzé idén a The Rock & Roll Hall of Fame: elöljáróban csak annyit, bekerült Tina Turner, az Iron Maiden azonban kimaradt.
 
Fotó: ONE OK ROCK/FB

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
 
Megszállnál egy gitárhotelben?

Megszállnál egy gitárhotelben?

A hollywoodi Seminole Hard Rock Hotel & Casino egy 35 emeletes, gitár alakú szálloda építésébe fog, amely 2019-ben nyílik meg.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek