Fotó: jozsefvaros.hu

Szenes Iván Slágermúzeum nyílik Józsefvárosban

Több mint tízezren vettek részt a Szenes Iván tiszteletére tartott Jubileumi Emlékkoncerten. A rendezvényt ezúttal még különlegesebbé tette, hogy Szenes Iván idén lenne 95 éves, továbbá a rendezvényen került sor az emlékház szimbolikus alapkőletételre.
 
Children Of Bodom/Britney Spears

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!
 
 
Fotó: Femina.hu

Császár Előd újra a rádióban - Helyet kapott a Sláger FM csapatában

Nagy port kavart az egykoron szép reményekkel induló popsztár rádiós visszatérése a kommentelők közt, mivel az emberek jelentős része a mai napig nem bocsátotta meg neki, hogy 1998-as halálos közúti balesetet okozó ügyében csupán felfüggesztett büntetéssel távozott a bíróságról.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
 
Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno csiszolatlan gyémántra bukkant, el is hozza Budapestre magával

Toto Cutugno – díszvendégként vagy zsűritagként – mindig jelen van a Sanremoi Fesztiválokon. Az idei Sanremoi Young Fesztivál nagy felfedezettje a csupán 16 éves Eden Lorenna: amint felcsendült  a hangja, Toto Cutugno rögtön tudta, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt. A verseny után...
 
Meghalt a Rock FM, éljen a Rocker Rádió!

Meghalt a Rock FM, éljen a Rocker Rádió!

Február elsején sugározta utolsó adását a Rádió Rock 95.8. Ugyanezen a napon felbukkant a FB-on a Rocker Rádió profilja. A két zenei adó között van egy közös pont: az új rádió bemutatkozó posztját író Kalácska Gábor.
 
 
Februárban elhallgat az egyetlen magyar rockrádió, a Rock FM

Februárban elhallgat az egyetlen magyar rockrádió, a Rock FM

A hír, amelybe belefutottunk, egész jól kezdődik: "Megmenekül a Sláger FM" – írta a FÜHÜ. Lejjebb görgetve azért már találtunk némi szomorúságra adó okot, de várjuk ki a végét. Szó szerint.
 
Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno Budapestre jön

Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno ismét Budapestre jön

75. születésnapja alkalmából 2019. április 27-én Toto Cutugno elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.
 
Nem szól a rádió: megszűnik a Music FM és a Sláger FM

Nem szól a rádió: megszűnik a Music FM és a Sláger FM

A HVG úgy tudja, hogy a médiatanács nem hosszabbította meg egyik olyan rádióadó frekvenciaengedélyét sem, amely a kormányhoz közel álló médiabirodalom konkurenciája.
 
Fotó: Follow The Flow Facebook

Tarolt a rap a magyar lejátszási listákon a nyáron

A Follow The Flow formáció szinte minden slágerlistán bezsebelte az aranyérmet a nyári összesítésben, de általában elmondható, hogy a rapzene jeles képviselőire kíváncsiak a legtöbben a YouTube-on és a Spotify-on is a most közzétett friss adatok alapján.
 
Baby One More Time

Dalok, amiket nem azoknak írtak, akik végül elénekelték

A gyorsan változó popgyárban néhány bomba nem ott robban, ahol eredetileg tervezték. Óriási sikereket utasítottak el sztárok, aztán másoknál jól listavezető dallá váltak... .
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek