Sinatra-swingest a Müpában

Frank Sinatra legismertebb dalai csendülnek fel a szaxofonsorral és beatszekcióval kiegészülő Pannon Filharmonikus Zenekar (PFZ) tolmácsolásában a Müpában április 19-én.

Sinatra-swingest a Müpában
 A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

Október 22-én online koncerttel folytatódik Magyarország egyik legrangosabb gitáros eseménye, a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyhez idén verseny is társul.
 
Fotó: MAO

Tűzijáték a hajóról – zene hozzá: Modern Art Orchestra

Creative Crew címmel hajón ad interaktív koncertet a Modern Art Orchestra big band augusztus 20-án és 22-én a Dunán, a zenekar által életre hívott Swingin' on the Danube Jazz Festivalon.
 
 
A Swing à la Django, Lotfi Begi,Tarján Zsófi és Curtis csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

Lotfi Begi, Tarján Zsófi, Curtis és a Swing a la Django csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra – a nem mindennapi ötletért pedig a Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.
 
Magyar karácsonyi dalokból készült feldogozáslemez is van már!

Magyar karácsonyi dalokból készült swinges feldolgozáslemez

Az OliverFromEarth, vagyis Patocska Olivér és állandó zenésztársa, Barabás Dávid újraértelmezték és swing stílusban áthangszerelték Magyarország kedvenc, tradicionális karácsonyi dalait.
 
A fiotó illusztráció

Öt hónap után pénteken kinyit a Müpa – a maszkviselés kötelező

A koronavírus-járvány miatti, öt hónapos karantén után a háromestés swingfesztivállal nyit újra a Müpa pénteken.
 
Swing a la Django

Lakótelepi koncertsorozatot indít a Swing a la Django Újpesten

Zajlik a kulturális élet Újpesten. Az ingyenes autósmozi után most ingyenes koncertekkel kedveskednek a helyi lakosoknak, amihez a szerencséseknek még csak ki se kell mozdulniuk otthonról.
 
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
VeszprémFest

Dido sajnos marad a kanapéján: idén elmarad a VeszprémFest

A mai bejelentésnek köszönhetően áradnak a hivatalos közlemények a rendezvények részéről. Jobb esetben próbálkoznak a halasztással, rosszabb esetben egy évet várnunk kell rájuk. Mint például a VeszprémFest esetében is... :(
 
VeszprémFest

Postmoder Jukebox és dupla Dido-koncert a VeszprémFesten

A brit énekesnő Dido dupla koncertjével, valamint két visszatérő vendég, a Postmoder Jukebox és Juan Diego Flórez személyében teljessé vált a VeszprémFest 2020 programkínálata.
 
Fotó: Group’n’Swing/FB

A zenekar játszik tovább: az Urániában mutatja be új lemezét a Group’n’Swing

Az idén 13 éves, Fonogram-díjas Group’n’Swing zenekar rendre megtölti a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad koncerttermeit, bizonyítva, hogy van igény nagyszínpadi showműsoraikra.
 
Villányi Vörösbor Fesztivál

A borkirálynő és a borkirály vezeti az ország legvidámabb szüreti felvonulását

Alig egy hónap múlva ismét megnyitja kapuit a nagy múltú Villányi Vörösbor Fesztivál, amely idén 32. alkalommal, 2019. október 4-6. között várja a bor fővárosába a bor-, a gasztro-kultúra, a hagyományőrzés és a művészetek iránt érdeklődő vendégeket.
 
Egy igazi jazz-zenebohóc produkciójával zárul a Müpa swingfesztiválja

Egy igazi jazz-zenebohóc produkciójával zárul a Müpa swingfesztiválja

A hagyományokhoz híven idén swinggel búcsúztatja a nyarat a Müpa – ezúttal is a műfaj nagyjai segítségével idézik meg a pezsgő zenei korszakot a New Orleans Swingfesztivál alkalmával, augusztus 30. és szeptember 1. között.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek