Egy igazi jazz-zenebohóc produkciójával zárul a Müpa swingfesztiválja

Egy igazi jazz-zenebohóc produkciójával zárul a Müpa swingfesztiválja

A hagyományokhoz híven idén swinggel búcsúztatja a nyarat a Müpa – ezúttal is a műfaj nagyjai segítségével idézik meg a pezsgő zenei korszakot a New Orleans Swingfesztivál alkalmával, augusztus 30. és szeptember 1. között.
 
Fotó: Pepita Dance Community

Swingelj a Hídon a Pepita & Ratty Jazz Band-del!

A Szabihíd rendezvénysorozat keretein belül július 7-én vasárnap fél 7-től táncparketté válik a lezárt Szabadság híd.
 
 
Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Június 4-én és 5-én első alkalommal kerül megrendezésre a belváros szívében a Gozsdu Jazz Fesztivál, ahol olyan neves előadókkal találkozhatunk, mint Malek Andrea, Szőke Nikoletta vagy a Swing á la Django. Ráadásul ingyenes!
 
Bowies Keep Swinging

Az Esernyősben záporoznak a tribute koncertek

Az Esernyős kulturális térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól. Koncertek, kiállítások, közösségi programok és vetítések mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén.
 
Fotó: College Fashion

New Orleans Swingfesztivállal zárja a nyarat a MÜPA

Az 1930-as, 1940-es évekbe repíti vissza a közönséget, és a műfaj hőskorának három ikonikus alakját idézi meg az augusztus 24-26 között megrendezésre kerülő New Orleans Swingfesztivál a MÜPA-ban.
 
Már a kávéházaknak is van éjszakája!

Már a kávéházaknak is van éjszakája!

Aki szereti a jó kávét, a hangulatos kávéházakat, az irodalmat, a zenét, a stand up műfajt vagy a slam poetryt, plusz bírja az éjszakázást, annak jó hírünk van: 2018 május 18-án első alkalommal rendezik meg a Kávéházak éjszakája névre keresztelt programsorozatot a fővárosban.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek