Fotó: Szigetvár város Önkormányzata

Övé ott a tér: szobrot avattak és teret neveztek el Somló Tamás tiszteletére

Szigetváron a Vigadó mellett helyezték el a zenész mellszobrát – egyúttal a teret is róla nevezték el. Somló Tamás sokat jótékonykodott Szigetváron: a helyi zeneiskola kiemelkedő támogatója volt. A szobor Vanyúr István alkotása.
 
Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a...
 
 
SZigetz 2019.

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre bepillantunk a sátorba, mi várható idén augusztusban ott.
 
Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

Első videóklipje – az album koncepciójától eltérően - a háborús aktualitásra reagál.
 
Micimackótól a Steppenwolfig: itt a margitszigeti szökőkút lejátszási listája

Micimackótól a Steppenwolfig: itt a Margitszigeti Zenélő Szökőkút lejátszási listája

A fantasztikus vízsugár-kompozíciókról 154 fúvóka gondoskodik, az esti órákban pedig fényjáték és a vízfüggönyre vetített rövidfilmek is szórakoztatják az idelátogatókat.
 
Ez volt a kedvenc fotónk 2019-ben, a pandémia előtti utolsó fesztiválon.

Orosz és ukrán fellépők is lesznek a Sziget fesztiválon

Két év után újra Sziget. A covid a fesztiválipart is alaposan megrángatta, most pedig a háború árnyéka vetül Európára. Ilyen előzmények után és ebben a helyzetben tér vissza 2022. augusztus 10-15-ig a ma már inkább európainak, mint magyarnak számító fesztivál.
 
 
Fotó: Kristály FB

Új összművészeti központ nyílt a Margitszigeten

Kristály Színtér néven, hivatalosan is megnyitotta kapuit a főváros új kulturális és közösségi helyszíne – az egykori, formáiban a Bauhaus stílusára emlékeztető ásványvíz-palackozó üzem épületében –, amely a 2022-es Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaival rajtolt el.
 
Fotó: Gyerek Sziget

Pünkösdtől három hétvégén a gyerekeké a Sziget

Két év szünet után június 4-5-6-án indul, és további két hétvégén várja az apró fesztiválozókat és szüleiket az ingyenes Generali Gyerek Sziget, a megszokott helyen, a Hajógyári-szigeten.
 
Colosseum 2019. A helyszín nem csak ruhát, de szponzort is váltott.

Teljesen átöltöztetik az idei Szigetre a Colosseumot

Újragondolva és exkluzív külsőbe öltöztetve tér vissza a Samsung Colosseum. "A lenyűgöző méretek mellett izgalmas dizájnelemek teszik teljessé a látványt, az élményt pedig tovább fokozza majd a helyszín minden igényt kielégítő hang- és fénytechnikája" – ígérik a szervezők..
 
Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

Az önkéntesség menő – egy Red Hot Chili Peppers koncerten pláne

Két év szünet után ismét beindul a fesztiválszezon. A Fesztivál Önkéntes Központ lehetőséget kínál ezúttal is, hogy az érdeklődők "belülről" is megismerhessék a rendezvények életét
 
Fotó: Cityrocks/FB

Zenésztábort szervez a CityRocks, de lesz majd flashmob is

A CityRocks visszatér Dunaújvárosba, a tavalyi rockflashmob után ezúttal augusztus 4-5-6-án egy háromnapos zenésztábor keretében.
 
A Sziget képviseli Magyarországot a nemzetközi jótékonysági koncertmaratonon

A Sziget képviseli Magyarországot a nemzetközi jótékonysági koncertmaratonon

Eddig már több mint 20 európai ország összefogásával Nemzetközi Jótékonysági Koncert-Maratont (telethon) szerveznek Ukrajna megmentéséért, melyhez Magyarországról a Sziget csapata is csatlakozott. A #StopWar-t március 27-én rendezik, több mint 50 nemzetközi híresség, zenész,...
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek