Itt a soha vissza nem térő lehetőség!

Október 14-én este hétkor az ARSO-székházban a kortárs zene kerül tehát terítékre. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar 2023/24-es kortárs zenei évadának első interaktív koncertjén a magyar zeneszerzés három különböző generációjával ismerkedhet meg közönség.

Itt a soha vissza nem térő lehetőség!
Fotó: Botka László/FB

Ajándékkoncerttel nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

A Szegedi Szimfonikus Zenekar hagyományos ajándékkoncertjével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja július 1-jén a Dóm téren.
 
Leander Szimfonik az Erkelben

Leander Szimfonik az Erkelben

Köteles Leander legismertebb szerzeményeinek Pejtsik Péter által készített nagyzenekari átiratait a Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével május 13-án hallhatja a nagyközönség. A koncert kiemelt vendégei: Tálas Áron (zongora), és Suha Tamás (hegedű).
 
 
Különleges budapesti premierre készül Barabás Lőrinc és a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Különleges budapesti premierre készül Barabás Lőrinc és a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Vasárnap a Várkert Bazárban mutatják be a "Játék - Egy nem létező film zenéje" című produkciót. A darab ősbemutatóját tavasszal tartották Szegeden.
 
Naplemente – Omega Szimfonik koncert Keszthelyen

Naplemente – Omega Szimfonik koncert Keszthelyen

Július 24-én egy különleges, szabadtéri helyszínen, a keszthelyi Festetics-kastély parkjában tisztelegnek a legendás hazai együttes előtt.
 
Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

Első videóklipje – az album koncepciójától eltérően - a háborús aktualitásra reagál.
 
Könnyűlovasság a Múzeumkertben

Könnyűlovasság a Múzeumkertben

Ingyenes szabadtéri koncerttel köszönti az új évadot a MÁV Szimfonikus Zenekar május 14-én Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.
 
 
Énekes-basszeros nélkül maradt a Nightwish – május végén koncert az Arénában

Egy évvel eltolták a Nightwish koncertjét

2020. december 7-én adott volna koncertet a zenekar az Arénában – ezt végül áttették 2021. december 20-ra, s most pont egy évet ugrik: 2022. december 20-ra. A finnek egyébként már több mint tízszer jártak Magyarországon, kétszer például a Szigeten, háromszor a PeCSa-ban és...
 
Fotó: Ennio Morricone - The Official Concert Celebration

Világturnét szerveznek Ennio Morricone tiszteletére: Budapest is az állomások között van

November 10-én az Oscar-, Grammy- és kétszeres Golden Globe-díjas olasz zeneszerző, Ennio Morricone születésnapján jelentette be az elhunyt legenda családja: világturnét szerveznek a mester tiszteletére. Az egyetemes filmzene egyik legismertebb és legnagyobb hatású alakjának slágereit...
 
Fotó: Buddy Roger's Music

Főszerepben a harsona: meseíró pályázatot hirdetett a MÁV Szimfonikus Zenekar

Már csak szűk 10 nap áll azok rendelkezésére, akik szeretnének indulni a zenekar pályázatán: október 22-ig várják a műveket alsó és felső tagozatos diákoktól – HARSONA témában.
 
Fotó: MÁV Szimfónikusok

Music ül a fűben – piknikezz a Máv Szimfonikusokkal!

Júliusban minden korosztály körében hatalmas sikernek örvendett a Music ül a fűben piknik koncert, ami szeptember 17., csütörtökön immáron második alkalommal kerül megrendezésre a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris közös szervezésében.
 
Fotó: MA

20 dal – 2,5 órányi zene: kijött a Metallica jubileumi szimfonikus albuma

A S&M2 elnevezésű album+DVD a 2019 októberében, a San Francisco-i Filharmonikusokkal közösen rendezett (2) koncert remaszterelt és újraszerkesztett változata.Hasznosan töltötték a karantént.
 
Fotó: MRME

Ezek a szabadtéri rádiós koncertek időpontjai!

Zenélő Magyarország címmel háromnapos szabadtéri koncertsorozatot ad péntektől Budapesten és 12 vidéki helyszínen a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek