Lady Gaga törölte a turnéját

Lady Gaga törölte a turnéját

Az énekesnő 2022-re halasztotta a Chromatica Ball-turnét, hogy megvárja vele, amíg elmúlik a koronavírus-járvány.
 
 Ezen a nyáron elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál

Elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál

Hogyan vágunk így lyukat a kádba? – kérdezi több kommentelő is a poszt alatt, amelyben a zenekar bejelentette, hogy felfüggeszti működését.
 
 
A szaharai rockzene Európába jön

A szaharai rockzene Európába jön

Az Mdou Moctar jelenlegi és jövőbeli rajongóinak jó hír, hogy az új album érkezése mellett egy amerikai turnét és egy európai körutat is bejelentettek a srácok.
 
Fotó: cleveland.com

Egyik szemünk sír, a másik nevet: megvannak a Hírességek Csarnokának új tagjai

Saját közlése szerint a legszínesebb beiktatott-listát tette közzé idén a The Rock & Roll Hall of Fame: elöljáróban csak annyit, bekerült Tina Turner, az Iron Maiden azonban kimaradt.
 
Amíg várjuk az újraindulást: 3+1 koncertfelvétel a legjobbakból

Amíg várjuk az újraindulást: 3+1 koncertfelvétel a legjobbakból

Ilyenkor már kezdődne a koncert-és fesztiválszezon, az előbbi biztos, ám egyelőre nem tudjuk, mikor bulizhatunk élőben a kedvenceink és/vagy a világsztárok koncertjein. A YouTube-on böngészve addig is jobbnál jobb koncertfelvételeket találhatunk, szuper minőségben. Az alábbi...
 
Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Harmadszor is halasztani kell Presser Gábor koncertjeit: a tavaly még biztonságosan távoli időpontnak tekintett május helyett 2022 márciusára. Innen nézve persze az is biztonságosnak tűnik, bízzunk abban, hogy most így is lesz.
 
 
Fotó: Pixabay

Lejárt a jelenlegi Hangfoglaló kollégium mandátuma – 228 millió forintot még kaptak a könnyűzenei projektek

Hat felhívás, összesen 321 pályázati anyagáról döntött az eddigi összetételében utoljára összeülő NKA Hangfoglaló Program Kollégiuma február közepén. A március elején hatályosított döntések alapján 198 pályázó összesen 228 millió forint támogatásban részesül a program...
 
A fotó illusztráció!

A német banda megmutatja, hogy kellene koncertezniük most a zenekaroknak

A német duó egy furgont alakított klubbá, amelyben egy-egy rajongó előtt rendeznek koncerteket – számolt be a Travelo. Az egy szál rajongós buliban nem nagyon látunk fantáziát, inkább csak marketing, de a folytatásban már többet.
 
Fotó: Zack Witford

Nem lesz nyáron Puskás Stadionos Aerosmith-koncert

26 év után lépett volna fel Budapesten tavaly júliusban az Aerosmith – az akkor még vadiúj Puskás Arénában, aztán az ismert okokból egy évet toltak a bulin. S most ismét...
 
Idén nem lesz Celine Dion-koncert az Arénában

Idén nem lesz Celine Dion-koncert az Arénában

A pandémia, valamint az érvényben lévő rendezvénytartási és utazási korlátozások miatt – Celine Dion legmélyebb sajnálatára – ismételten el kell halasztania a "Courage" európai turnéját.
 
Amikor szólsz a dobosnak, hogy szedje listába a cuccát a vámkezeléshez....

Elton John, Ed Sheeran, Sting, Peter Gabriel - a brit zenészek felemelték a hangjukat

Roger Waters, Nick Mason, Sir Elton John, Ed Sheeran, Bob Geldof, Sting, Liam Gallagher, Peter Gabriel, Brian May és Rick Wakeman is aláírta azt a nyílt levelet, amelyben követelik, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét.
 
Fotó: Kensington/FB

A Kensington törölte 2021-es turnéját – elmarad a budapesti koncert is

A zenekar a Facebookon közölte a hírt. A budapesti koncert az Akváriumban lett volna 2021. március 23-án – ez a 2020. október 18-i koncert pótdátuma volt, ami pedig a 2020. márciusi koncert pótdátuma volt...
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek