Fotó: Tom Odell/FB

Tom Odell visszatér Budapestre

A zenész a Barba Negrában adta első magyarországi klubkoncertjét – ide is tér vissza 2022. szeptember 28-án. Amúgy a Szigeten és a STRAND Fesztiválon is láthattátok már.
 
Koronavírusos Elton John

Koronavírusos Elton John

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.
 
 
Fotó: Maneskin/FB

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(
 
Céline Dion lemondta észak-amerikai turnéját. Európa?

Céline Dion lemondta észak-amerikai turnéját. Európa?

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait. De mi lesz az európai koncertkörrel?
 
Fotó: Mezei Dávid

Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Egy kocka a klipből

Klipben is emléket állított elhunyt rajongóinak a Tankcsapda

A ’Nincsenek szavak’ klipjének dalát még 2019-ben a ’Liliput Hollywood’ albumra rögzítette a zenekar, két tragikus körülmények között elhunyt rajongó emlékére. A klip nekik állít emléket, sajnos Robi és Kata halála mellett Liginek is, a zenekar idén elhunyt barátjának.
 
 
A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.
 
Fotó: Ozzy/FB

Ozzy lefújta 2022-es turnéját – a budapesti koncertet is áttolták 2023-ra

A koncert szervezője az esemény Fb-oldalán közölte a hírt:a közelgő Ozzy Osbourne turné 2022. január 26. – március 14. közötti koncertjeit – beleértve a február 2-i budapesti fellépést is –, későbbi időpontra halasztották – írta a Live Nation.
 
Fotó: K. Benzova

Három év után búcsúturnéjával tér vissza Magyarországra a Whitesnake

2019 nyarán az akkor még Barba Negra Track-ben adtak nagy sikerű koncertet, 2022. július 4-én a Barba Negrában búcsúzik a magyar közönségtől a legendás zenekar.
 
Fotó: Ennio Morricone - The Official Concert Celebration

Világturnét szerveznek Ennio Morricone tiszteletére: Budapest is az állomások között van

November 10-én az Oscar-, Grammy- és kétszeres Golden Globe-díjas olasz zeneszerző, Ennio Morricone születésnapján jelentette be az elhunyt legenda családja: világturnét szerveznek a mester tiszteletére. Az egyetemes filmzene egyik legismertebb és legnagyobb hatású alakjának slágereit...
 
Ma kerül a magyar mozikba a Tina Turnerről készült dokumentumfilm

Ma kerül a magyar mozikba a Tina Turnerről készült dokumentumfilm

Személyes hangvételű dokumentumfilm készült Tina Turnerről. Az aktív koncertezéstől néhány évvel ezelőtt visszavonult énekes, a rockzene királynője a Tina című alkotással búcsúzik rajongóitól. Az idei Berlinalén debütált film csütörtöktől látható a magyarországi mozikban.
 
A 2CELLOS bejelentette a búcsúturnét – Budapesten kezdődik a koncertkörút

Budapesten kezdődik a 2CELLOS búcsúturnéja

A két dögös csellista pasiból álló formáció 2019-ben már felfüggesztette az együttműködést, annak ellenére, hogy az év egyik felmérése alapján a turnébevételeikkel az első 50 zenekar között helyezkedtek el.* A járvány kitörése előtt külön utakon jártak, most úgy...
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek