Az Aerosmith frotnembere zenészbarátját gyászolja

Az Aerosmith frontembere zenészbarátját gyászolja

Steven Tyler nemrégiben közzétett egy szívszorító fotót, amelyen a híres hawaii zenész, Willie K társaságában látható. A fotó megismétlésére sajnos már nincs lehetőség: William Awihilima Kahaiali'i 2020. május 18-án elhunyt.
 
Fotó: Balaton Sound Facebook

Újabb csokor neves dj érkezett a Balaton Sound fellépőinek táborába

További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit...
 
 
Fotó: DJ STEVE DUB/FB

A The Chemical Brothers friss Grammy-díjas producere Budapestre jön

Március 2-3. között a Budapest Music Centerben rendezik meg a dalszerzők nagy találkozását, a DEX Songwriting Expo-t.
 
 Aerosmith: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Aerosmith-koncert: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Ma 11 órakor kezdődött a budapesti Aerosmith koncert belépőinek teljes körű értékesítése, és ahogyan már az elmúlt két nap elővásárlásaiból is sejteni lehetett, ma megindult az igazi roham, és az első óra után már vannak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő elérhető,...
 
A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.
 
Fotó: Vater Percussion

24.hu: Hasba szúrta magát a Guns N’ Roses egykori dobosa

Steven Adler, a Guns N’ Roses egykori dobosa hasba szúrta magát, így csütörtök este azonnal kórházba kellett szállítani – írja a hírportál.
 
 
Ősze Gergely, Steve Sidwell és Auguszt Bárió

A Queen Grammy-díjas producerével koncertezett az AD Studió énekese

Óriási megtiszteltetés érte Auguszt Báriót, az AD Studio énekes-zeneszerzőjét. A Bohém Rapszódia című Queen-film zenei producerével, Steve Sidwell-lel együtt lépett fel!
 
A Sztárban sztár legyűrte az X-faktort

A Sztárban sztár legyűrte az X-faktort

A Menedzsmentfórum a friss nézettségi adatokat vizsgálva megállapította, hogy a múlt héten visszaesett az X-Faktor nézőszáma, így megelőzte a Sztárban sztár.
 
Ami a Surda-dal mögött van

Ami a Surda-dal mögött van

Legutóbb egy éve írtunk róla, akkor, amikor Ljubisa Samardzic 81 évesen elment. Most, az Újságmúzeumnak köszönhetően, többet megtudtunk róla.
 
A Sziget legszerethetőbb figurája az A38 sátorban lesz!

A Sziget legszerethetőbb figurája az A38 sátorban lesz!

Hamarosan kezdődik az idén meglepően jó zenei felhozatalt kínáló Sziget, s hogy mire számíthatunk a második legjelentősebb helyszínen, arról álljon itt egy tucatnyi fellépő a MasterCard Színpad by A38 nagysátrából.
 
A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

Idén én azt a napot vártam a legjobban, nem hiába: régről gyökerező imádatom tárgya, az általam csak Fred bácsiként emlegetett Fred Durst és csapata, a Limp Bizkit ismét bebizonyította, nem véletlenül lettek akkora sztárok évekkel ezelőtt. No, de tekerjünk vissza a történet elejére.
 
Fotó: www.ocregister.com

Elhunyt Steve Soto

Steve Soto, a The Adolescents és az Agent Orange amerikai punk bandák alapítótagja 54 éves korában hunyt el. A halál oka még ismeretlen (legalábbis nem publikus).
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek