Jimmy Somerville, Larry Steinbach, Steve Bronski a nyolcvanas években

Meghalt a Bronski Beat névadó alapítója

61 éves korában elhunyt Steve Bronski, az 1980-as évekbeli Bronski Beat szintipop-együttes társalapítója és billentyűse – írja a BBC.
 
Fotó: Rolling Stones/FB

Charlie Watts nélkül indul turnézni a Rolling Stones

A Kisalföld információja szerint a legendás banda 80 éves dobosát Steve Jordan fogja helyettesíteni. A jövőre hatvanéves brit rockzenekar tavalyról elhalasztott turnéját pótolja szeptemberben.
 
 
Nyár lesz jövőre is –  jönnek a hihetetlen finnek a Track-be

A hihetetlen finnek koncertjét egyelőre elhalasztották

A 2021. június 23-ra, a Barba Negra Trackbe tervezett Steve'n'Seagulls koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre.Akinek van jegye, ne dobja el, tárgyalnak a srácokkal az új időpontról, aki meg nem kívánja megtartani a belépőjét, annak a visszaváltás lehetőségét az új dátum...
 
Fotó: 20th Century Studios

Na kirendezi a West Side Story remake-jét? Itt az előzetes!

Az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezi a kultikus West Side Story filmes feldolgozását, melyhez Tony Kushner írja a forgatókönyvet – értesült a Színház.org még 3 éve. Most frissítettük akkor keltezett cikkünket (kiemelések).
 
Fotó: Zack Witford

Nem lesz nyáron Puskás Stadionos Aerosmith-koncert

26 év után lépett volna fel Budapesten tavaly júliusban az Aerosmith – az akkor még vadiúj Puskás Arénában, aztán az ismert okokból egy évet toltak a bulin. S most ismét...
 
Pulzus, Egymillió fontos hangjegy – elhunyt a magyar könnyűzenei televíziózás legendája

Pulzus, Egymillió fontos hangjegy – elhunyt a magyar könnyűzenei televíziózás legendája

Módos Péter elment. A Magyar Rádió hivatalos FB oldalán jelent meg az egymondatos hír: "Módos Anikó, Péter lánya, most osztotta meg, hogy Péter elment! Legyen könnyű néked a föld." Az Artisjus-díjas magyar televíziós szerkesztő, rendező, műsorvezető 81 éves volt.
 
 
Steve Hackett (fotó: Djabe/FB)

A Genesis egykori gitárosa álmodta meg a magyar zenekar új albumát

A Djabe – magyar dzsessz-világzenei fúziós csapat – The Magic Stag (Csodaszarvas) című legújabb stúdióalbumának koncepcióját Steve Hackett gitáros (ex-Genesis) és felesége, Jo találta ki.
 
Emlékeztek a Kisváros sorozat zenekarára?

Emlékeztek a Kisváros sorozat zenekarára?

Ehhez persze az is kell, hogy magára a sorozatra – ne keverjük össze az Angyalbőrben szériával! – emlékezzen valaki, ami 1993-tól 2001-ig ment e tévében, és műfaját tekintve bűnügyi filmvígjáték-dráma volt, és ezzel szerintünk mindent elmondtunk :) Aki élt és mozgott, szerepelt...
 
Fotó: RTL

A vírushoz passzoló műsor jöhet ki az X-faktor helyett ősszel

Azt már áprilisban tudni lehetett – bocs, nem figyeltünk eléggé –, hogy elmarad 2020-ban az X-Faktor jubileumi, 10. évada az RTL Klubon. A Sorozatwiki viszont odafigyelt, mi több, azt is tudja, mi jön helyette.
 
Fotó:  Placido Domingo Jr. /FB

Placido Domingo fia írta a Virtuózok főcímzenéjét

Ifj. Placido Domingo írta a főcímzenét a komolyzenei tehetségkutató műsor hatodik évadához, amely Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia mellett idén Szerbia tehetségeit is bemutatja majd.
 
Nem akart tovább élni a Rolling Stones-film 55 éves producere

Nem akart tovább élni a Rolling Stones-film 55 éves producere

A rendőrség és az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint "egy Steve Binggel azonos korú" férfi kiugrott a Los Angeles-i Century City lakóépület egy 27. emeleti lakásából és meghalt. A TMZ bulvárportál szerint Bing depressziótól szenvedett.
 
Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek