A fiotó illusztráció

Öt hónap után pénteken kinyit a Müpa – a maszkviselés kötelező

A koronavírus-járvány miatti, öt hónapos karantén után a háromestés swingfesztivállal nyit újra a Müpa pénteken.
 
Fotó: Jill Wellington (Pexels)

Induljon a banzáj – 500 főig mehetnek a koncertek

Megjelent a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvény, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló jogszabály a Magyar Közlönyben szerdán este.
 
 
Fotó: cottonbro (Pexels)

Az embereknek elegük van a Veled vagyunk!-üzenetekből

A Kreatívban összegzett kutatás szerint a fogyasztók már bazira unják a márkák "Veled vagyunk!" típusú kommunikációját.
 
Fotó: Korhan Erdol (Pexels)

A világot nem lehet örökre karanténba zárni

Ezt Francesco Vaia olasz orvosprofesszor, a fertőző betegségekre szakosodott római Spallanzani kórház igazgatója mondta a nemzetközi sajtónak, benne az MTI-nek adott közösségi interjúban csütörtökön.
 
A Kobuci a részleges feloldásban bízik

A Kobuci a részleges feloldásban bízik

Nemrég a Barba Negrát kérdeztük a kialakult helyzetről, most a budai rakpart másik végén található, először táncházairól híres, majd Óbuda egyetlen színes felhozatalú, szabadtéri koncerthelyévé formálódott Kobucinak juttattuk el a kérdéseinket, melyekre Nagy Krisztián, a hely...
 
Fotó: A38 Hajó

Little G Weevil új dalában Martin Luther King Jr is megszólal

Little G Weevil rhythm & blues dalt tett közzé pénteken. A Let It Rain című szám, amely az összetartásról, az egyenjogúságról és az újrakezdésről szól, öt kontinens digitális platformjain jelent meg.
 
 
HS7

Két koncert erejéig nyáron újra élőben szól a dunabeat - 25 éves a Heaven Street Seven!

Minden bizonnyal a mai nap legfontosabb hírei közé tartozik, hogy a 2015-ben feloszlott legendás hazai zenekar, a Heaven Street Seven az idei – koncertek és fesztiválok szempontjából csonka – nyáron nyáron két koncert erejéig újra összeáll. A fővárosban a Budapest Park ad otthont a...
 
Fotó:  Müller Péter Sziámi AndFriends/FB

27 éve Testből testbe – Müller Péter Sziámi AndFriends, A38

Az utóbbi években nagy divatja lett annak, hogy egy együttes valamelyik jó régi lemeze megjelenésének 20–25–30 stb. éves évfordulója alkalmából újra megcsinálja az adott lemez lemezbemutató koncertjét.
 
Köszönetet mondtak az Irie Maffiának

Köszönetet mondtak az Irie Maffiának

A köszönet az Országos Mentőszolgálat Wake Up – Mentsünk együtt életet! című, középiskolásoknak szóló országos kampányának debreceni állomásán tartott sajtótájékoztatón hangzott el.
 
VHK lemezújrajátszó koncert az A38-on

VHK lemezújrajátszó koncert az A38-on

A rituális punk sámánjai visszatérnek, hogy újabb szertartás közepette megszabadítsák rajongóikat a feleslegestől és a rossztól.
 
George Michael-csomag rajongóknak

George Michael-csomag rajongóknak

Egy eddig kiadatlan dalverziót tartalmazó kislemez, két korábbi album új köntösben, valamint egy dokumentumfilm is megjelenik a tavaly decemberben elhunyt brit popsztártól, George Michaeltől.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek