Fotó: Russkaja/FB

Azonnali hatállyal – nincs búcsúkoncert, búcsúturné – feloszlott a RUSSKAJA

Az osztrák ska punk/metal banda tavaly kétszer, egyszer a Vénégy fesztiválon, majd nyár végén a SZIN-en is fellépett Magyarországon, mondhatni, rendszeres vendégek voltak nálunk – 2023 áprilisában a Barba Negrában zúztak volna. Pénteki közleményükben azonban lehúzták a rolót –...
 
Fotó: P!ATD/FB

Csaknem 20 év után Brendon Urie feloszlatja a Panic! At The Discot

A zenekar nem létezik többé, mivel Brendon Urie inkább a családjára koncentrál. Azért egy utolsó turnét még lenyomnak Európában.
 
 
Akvárium a négyzeten: Orosz rockikon lép fel Budapesten hétfőn

Ukrajnáért zenél az oroszok Bob Dylan-je hétfőn az Akváriumban

Az orosz rockzene egyik ikonikus alakja, Borisz Grebenscsikov ad koncertet az Akvárium Klubban január 23-án.
 
A buli mindig a Kincsem Parkban kezdődik

A szilveszteri buli idén is a Kincsem Parkban kezdődik

Az ÜGETŐSZILVESZTER 1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.
 
Fot6ó: Kerekdomb Fesztivál

Indítsd az őszt fesztiválozással a Kerekdombon!

Szeptemberben három napra zenével, irodalommal, színházzal, különleges borkóstoló programokkal telnek meg Európa mértani középpontjának, Tállyának a pincészetei és szőlőskertjei. A Margaret Island, a Blahalouisiana, a Honeybeast, a Budapest Bár és Caramel is fellép többek közt...
 
Feloszlik a Ricsárdgír – Szintis Laci viszont örökre velünk marad

Feloszlik a Ricsárdgír – Szintis Laci viszont örökre velünk marad

Nem most, rögtön: ősszel még lesz pár koncertjük és januárban még bemutatják a búcsúlemezünket is. Ezután már csak egyetlen Ricsárdgír-koncert lesz: 2023 május 18-án, a Budapest Parkban. (A jubileumi Fishingen sem, tuti?)
 
 
A fotó illusztráció

Jazzlabirintussá változnak a Magyar Zene Háza terei

A Dés András kurátori hétvégén az osztrák és a magyar jazzélet középgenerációjának kiemelkedő zenészei játszanak együtt három kifejezetten erre az estére felálló formációban – először, de reméljük nem utoljára!
 
Fotó: Sunny Hill

A koszovói családi fesztiváljukról érkezik a Szigetre Dua Lipa

A Sziget kívánságlistájának éllovasaként tapsolta idén vissza a közönség Dua Lipát, aki négy éve már koncertet adott a fesztiválon. Jövő héten egyenesen a koszovói családi fesztiváljukról érkezik a Szigetre az énekesnő. De a történet nem olyan egyszerű, mint ez a mondat...
 
Fotó: Egyfeszt

Áfonyaszem a feketecsokis brownie-n: csütörtökön kezdődik az Egyfeszt

Erdély legfiatalabb fesztiválja 50 helyszínen, több mint 800 programmal várja az érdeklődőket a Gyergyói-medencében számos magyarországi fellépővel.
 
Ez volt a kedvenc fotónk 2019-ben, a pandémia előtti utolsó fesztiválon.

Orosz és ukrán fellépők is lesznek a Sziget fesztiválon

Két év után újra Sziget. A covid a fesztiválipart is alaposan megrángatta, most pedig a háború árnyéka vetül Európára. Ilyen előzmények után és ebben a helyzetben tér vissza 2022. augusztus 10-15-ig a ma már inkább európainak, mint magyarnak számító fesztivál.
 
Fotó: sinco

Feloszlik a Qualitons – búcsúajándékként még kiadnak egy bakelitet

A zenekar azt közölte, jelen formában nem folytatják tovább a zenélést.
 
Elhagyta hazáját Oroszország első számú énekesnője

Nála csak Putyin híresebb, vagy még ő sem: elhagyta hazáját Oroszország első számú énekesnője

A Millió rózsaszál megvan? Nem, ez a dal nem magyar szerzemény, bár annak idején Csongrádi Kata előadásában lett igazán népszerű – eredetileg a minden oroszok sztárjának aposztrofált énekesnő, Alla Pugacsova adta elő.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek