Fotó: Our Last Night/FB

Nem ez lesz az utolsó estétek velük: kilenc év után visszatér Budapestre az Our Last Night

Október 5-én a Barba Negra ad otthont a kezdetben feldolgozásaikról ismert, majd saját slágereikkel is maradandót alkotó Our Last Night koncertjének, akik idén ünneplik 20 éves fennállásukat és majd' 10 év után térnek vissza hozzánk.
 
Rihanna, Björk, Whitney Houston, Cher, Marilyn Monroe fellépőruhái a Városligetben

Rihanna, Björk, Whitney Houston, Cher, Marilyn Monroe fellépőruhái a Városligetben

A Zene Háza új időszaki tárlata, a Dívák & Ikonok című kiállítás a meghatározó előadóművészek személyes történetein – és eredeti fellépőruháin, jelmezein – keresztül a dívák rendkívüli erejét és kreativitását mutatja be.
 
 
 Vilmos herceg osztálytársa túl van már a 3000. koncertjén – plusz 1 Dürer kert

Vilmos herceg egykori osztálytársa túl van már a 3000. koncertjén – plusz 1 Dürer Kert

Egy igazi punk-rock utcai harcos, aki ha tehetné, 366 napot koncertezne egy évben: Frank Turner 42 éves, és készen áll arra, hogy 2024-ben újra lezúzzon mindent. Például novemberben, a Dürerben.
 
Fotó: csángálló (lemezborító)

Locsolóbál a Fonóban

Húsvéthétfőn hagyományosan hatalmas táncházzal várnak mindenkit a Fonóban, a Locsolóbálon. Ezen a különleges alkalmon két zenekar is húzza majd a talpalávalót, az Erdőfű és a Csángálló.
 
Mit lehet tudni Al Di Meola gitárjáról?

Mit lehet tudni Al Di Meola gitárjáról?

36 évvel a legutóbbi koncert után 2024 novemberében visszatér Budapestre az AL DI MEOLA ELECTRIC BAND. A koncertről a cikk végén csatolt írásunkban található részletes infó, most a zenész gitárjáról lesz szó.
 
Elindult az országjáró Apassionata musical koncert-turné

Elindult az országjáró Apassionata musical koncert-turné

Három kiváló művész, Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila egy best of zenei esttel várja a közönséget. A műsorban megszólalnak a musicalirodalom legszebb dalai, olyan ikonikus előadásokból, mint a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, a My Fair Lady, a Meseautó, a Miss...
 
 
Az együttes neve: Szörényi Levente

Az együttes neve: Szörényi Levente

Bocsánatot kérünk az E-színháztól, de ezt nem hagyhattuk ki :) Bizonyára fix adatlappal dolgoznak, ahol az együttes neve rubrikát kell csak kitölteni. De amúgy majdnem... Az esten konkrétan a Miskolci Illés Emlékzenekar zenélt.
 
A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Tinariwen 13 év után látogat el ismét Budapestre: az Akvárium Klub NagyHalljában adnak majd koncertet 2024 szeptemberében.
 
Eltáncolják a Liliomot

Eltáncolják a Liliomot

Liliom címmel tart bemutatót a Feledi Projekt: a Molnár Ferenc műve alapján készült táncprodukció premierje április 5-én lesz a Nemzeti Táncszínházban. Molnár Ferenc Liliom - egy csirkefogó élete és halála című művét táncban itthon még nem láthatta a közönség, külföldön is...
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest PArkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan igen: július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.
 
Kedvenc glamjeink visszatérnek Budapestre

Kedvenc glamjeink visszatérnek Budapestre

A Palaye Royale, vagyis a Kropp-fivérek mostanában minden évben meglátogatnak minket, Sebastian, Remington és Emerson 2022-ben kétszer (az Akváriumban és a Szigeten), tavaly pedig a Barba Negrában bulizott velünk.
 
Sötét energiáik az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek