Fotó: Apocalyptica!FB

Ismét Metallica-dalokat dolgoz fel az Apocalyptica – ősszel megmutatják élőben Budapesten is

A finn cselló-metál zenekar új albumot és őszre turnét jelentett be, amelynek keretében november 25-én a Barba Negra Red Stage-ben lépnek majd fel. Az Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2. című, csaknem ötvenállomásos európai koncertsorozat szeptember 19-én startol Isztambulban, és...
 
Különleges koncertet ad az Akváriumban a kaliforniai garázsrock úttörője

Különleges koncertet ad az Akváriumban a kaliforniai garázsrock úttörője

Ty Segall először lép fel Budapesten – ültetett, szóló akusztikus koncertet ad majd a NagyHallban. Ilyet is ritkán látunk (hallunk) arrafelé :)
 
 
Mit gondol James Blunt a zenészekről?

Ed Sheeran nagy barátja nemsokára az MVM Dome-ban lép fel

A franciaországi Rennes-ben kedden elkezdődött James Blunt idei európai turnéja. A világhírű brit dalszerző-előadó március 5-én a budapesti MVM Dome-ban ad koncertet.
 
Először jön hozzánk a a METZ – kanadai zaj-rock-punk a Turbinában

És akkor a Turbinában kitör a káosz: a METZ először ad koncertet Magyarországon

A kanadai zaj-rock-punk trió sajátos, metszően nyers zenéjéről ismert, a punk ősenergiáival dolgoznak, megfejelve azt káosszal és zajjal. A magyar közönség mindezt átélheti a Turbinában – bár egy kicsit (sokat) még várat magára az esemény.
 
Tudjuk, mit csinálsz július 14-én

Tudjuk, mit csinálsz július 14-én

Ismét Magyarországon ad koncertet a Thievery Corporation. A világhírű amerikai duó tavaly a Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője volt, idén július 14-én a Budapest Parkban láthatjuk őket. Amúgy ez lesz a negyedik bulijuk a Parkban, de már a Szigeten is felléptek.
 
Szerelemről szó sem volt...

Szerelemről szó sem volt...

Bármilyen hihetetlen is, negyed századot ünnepel a Zanzibar idén: a jubileumi turnéra egy Akváriumos buli teszi majd fel a koronát.
 
 
Fotó: Chandler Moyer

Új lemezét hozza el az Akváriumba az egyik legműveltebb rockzenekar, a Dead Poet Society

A most megjelent Fission még csak a zenekar második nagylemeze, de a banda világszerte több mint 72 millió streamet gyűjtött össze és két Top 15-ös kislemez-dallal is büszkélkedhetnek. Budapestre február 25-én érkeznek.
 
Fotó: Fortepan / Szalay Zoltán (Erkel Színház, Táncdalfesztivál, 1969.)

Karolina az Arénába megy

Az egyik legnépszerűbb magyar táncdalénekes, Szécsi Pál tiszteletére rendeznek emlékkoncertet születésének 80. évfordulója alkalmából március 10-én a Budapest Sportarénában.
 
Budapestre jön az énekes, aki egymaga elénekli a Szépség és a Szörnyeteg duettjét

Budapestre jön az énekes, aki egymaga elénekli a Szépség és a Szörnyeteg duettjét

A mélyen hangzó baritontól, a mezzoszoprán magasságig emelkedik a filippínó világsztár, Marcelito Pomoy hangterjedelme, egyedülálló, a poptól az operáig számos műfajt felölelő, kettős hangú éneklési stílusa a szegénységből emelte őt a világ nagy koncerttermeibe. Május 24-én a...
 
Fotók: Urban Verbunk

Urban Verbunk: Ne hazudj a bolygónak!

Az Urban Verbunk műfaji határokon átívelő, multivizuális táncshow-ja – a decemberi telt házas bemutató után – február 15-én, március 10-én és április 23-án látható újra a RAM-ART Színházban.
 
Fotó: Beton.Hofi, Budapest PArk

Neki minden a NULLA most – Új lemezét mutatja be Beton.Hofi az MVM Dome-ban

"Comic sins, Playbánia, 0, ezt látom egybe, ezzel kelek és fekszem. Nekem a minden a 0 most” – meséli Beton.Hofi, akinek készülő albumát két új dal megjelenése vezet fel. A március 8-án megjelenő, 0 című mixtape lemezbemutató koncertje 2024. április 13-án lesz az MVM Dome-ban.
 
Velencei Karnevál a hétvégén – Magyarországon

Velencei Karnevál a hétvégén – Magyarországon

Immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Velencei Karnevált – a mi Velencénken, a Hauszmann Alajos Művelődési Ház otthonául szolgáló kastélynál február 10-én, 14 órától.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek