Fotó: TV2

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag...
 
Fotó: Maruv/FB

Ukrajna offolja az Eurovíziót

Ukrajna nem vesz részt a Tel-Avivban megrendezendő Eurovíziós Dalfesztiválon, mert az országos válogató második és harmadik helyezettje sem akar fellépni Ukrajna színeiben az első helyezett énekesnő, Maruv helyett, aki oroszországi fellépései miatt nem képviselheti hazáját.
 
 
A Dal

Menet közben változtatták meg A DAL szavazási szabályzatát

Némi változás történt A Dal című műsor szabálykönyvében a nézői szavazatok tekintetében, amit az élő adásban "elfelejtettek" megemlíteni. Első ránézésre nem tűnik jelentősnek a módosítás, de menet közben variálni, nem túl elegáns dolog.
 
Fotó: VOLT Official/FB

Erre költik a VOLTon az egymilliárdot

Mint arról beszámoltunk mi is, egy raklap pénzt kapott az államtól Sopron városa közműfejlesztésre – zenei fesztiválok és más városi rendezvények megtartásához.
 
Te mit csinálnál egymilliárdból a VOLTon?

Te mit csinálnál egymilliárdból a VOLTon?

Kilencszázkilencvenmillió forint támogatást kapott a központi költségvetésből a soproni önkormányzat állami és önkormányzati tulajdonban lévő területek közműfejlesztésére zenei fesztiválok és más városi rendezvények megtartásához a Magyar Közlöny pénteki számában...
 
Fotó: Fábián Juli Alapítvány

Film készül Fábián Juliról és a Wichmann kocsmáról is

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság döntése alapján tizennégy dokumentumfilm készülhet el a Magyar Média Mecenatúra Programban.
 
 
XXII. kerület, figyelem: lehet jelentkezni az első budafoki Ki Mit Tud-ra!

XXII. kerületiek, figyelem: lehet jelentkezni az első budafoki Ki Mit Tud-ra!

2019 február 23-án a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ ad helyet az első budafoki Ki MIt Tud-nak.
 
Vajon az új év első újszülöttje, Sinka Vanda is megkapta már a cédét? (Fotó: MTI)

Operaházi cédét kap ajándékba minden kisbaba

Idén is megjelent a Magyar Állami Operaház Útravaló CD-je. A lemezt az év folyamán minden magyar újszülötthöz szeretnék eljuttatni, hogy ezzel is elősegítsék a gyermekek zenei műveltségének megalapozását.
 
Egy pillanattalä tragédia előtt... (South China Morning Post)

A cunami elsodorta a koncertet – életét vesztette a basszusgitáros és a menedzser

A zenekar négy tagját pedig még keresik. Súlyos szökőár csapott le az Indonéziához tartozó Szunda tengeri szorosra helyi idő szerint szombat este: 168 halottról és 700 sérültről érkezett jelentés.
 
Februárban elhallgat az egyetlen magyar rockrádió, a Rock FM

Februárban elhallgat az egyetlen magyar rockrádió, a Rock FM

A hír, amelybe belefutottunk, egész jól kezdődik: "Megmenekül a Sláger FM" – írta a FÜHÜ. Lejjebb görgetve azért már találtunk némi szomorúságra adó okot, de várjuk ki a végét. Szó szerint.
 
Fotó: Zeneakadémia FB

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Öngyilkos lett Kicsi Én

Öngyilkos lett Kicsi Én

Tudjuk, nem most. Áprilisban halt meg. Azt viszont mostanra tudták csak biztosan megmondani, hogy Verne Troyer önkezével vetett véget életének – számolt be sajtóértesülések alapján a 24.hu.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek