Michael Jackson sorsára jutott Prince?

Michael Jackson sorsára jutott Prince?

Michael Jackson 2009. június 25-én altató-túladagolásban halt meg. Most kiderült, hogy opioid vegyület túladagolása okozta Prince tavaly áprilisi halálát.
 
Fotó: O.Z.O.R.A. fesztivál hivatalos Facebook oldala

Elhunyt az ország legvitatottabb fesztiváljának alapítója

Március 17-én, szombaton, életének 63. évében váratlanul elhunyt Zimányi Dániel, az O.Z.O.R.A. fesztivál megálmodója, létrehozója és üzemeltetője.
 
 
Megvan A Dal 2018 győztese - Az AWS trollkodhat Lisszabonban

Megvan A Dal 2018 győztese - Az AWS trollkodhat Lisszabonban

Tegnap este óriási meglepetéssel zárult A Dal 2018 versengése, hisz az esélytelenek nyugalmával induló AWS a nézői szavazatoknak hála leiskolázta a vetélytársakat.
 
Fotó: adal.hu

Ma kiderül, ki DALolja be magát az Eurovízióba

Ma este jön a mindent eldöntő döntő A Dal 2018 versenyben, ahol kiderül, ki képviselheti hazánkat a 63. Eurovíziós dalfesztiválon Lisszabonban. Latolgattuk az esélyeket, és elmondjuk mire jutottunk.
 
A Szigetre érkező Dua Lipa söpört a Brit Awardson - Ed Sheeran lenullázta magát

A Szigetre érkező Dua Lipa söpört a Brit Awardson - Ed Sheeran lenullázta magát

Február 21-én a londoni O2 Arénában tartották a Brit Awards 2018-as díjkiosztó gáláját, ahol az est két nagy nyertese Dua Lipa és Stormzy mögött totális vesztesként Ed Sheeren szomorkodhatott igazán. A házigazda szerepét első ízben töltötte be az angol komikus Jack Whitehall.
 
Fotó: A Dal 2018

Helló, tél, viszlát, nyár: az AWS nyerte a második elődöntőt

Az AWS és a Viszlát nyár című szerzemény nyerte 46 ponttal A Dal 2018 második elődöntőjét szombaton.
 
 
fotó: YouTube

A közönség mégis ragaszkodik a metálhoz A Dal-ban

Működő applikációs szavazás, alacsony közönségpontok, elrontott versenyprodukciók, és büntető ráadás a Novák Péter-Kardos-Horváth János duótól; ez a tegnap esti első elődöntő summázott verziója.
 
Megvan A Dal elődöntős beosztása

Megvan A Dal elődöntős beosztása

Múlt hétvégén lezárult A Dal válogatója, és kialakult az a 18 fős mezőny, akik az elődöntőben küzdenek tovább az eurovíziós szereplésért. Az erőelosztás egyenletesnek tűnik, de azért latolgatunk egy kicsit...
 
Senkit sem akartunk befolyásolni a fotóval, ez egy berlini romkocsmáról készült kép

Szavazni lehet Budapest legjobb szórakozóhelyeire

Harmadik alkalommal versenyeznek a legjobb fővárosi szórakozóhelyek a neves sörmárka által támogatott Budapest Nightlife Awards 2018 díjakért. A szavazás február 22-én zárul, úgyhogy még van időtök a gombnyomásra!
 
Másodikok lettünk az Eurovízión!

Másodikok lettünk az Eurovízión!

Természetesen még nem a helyezésről van szó, hisz itthon is javában zajlik a válogató, viszont közben sorsolással döntöttek arról, hogy a mi szerencsés küldöttünk mikor mutathatja majd be versenydalát Európának.
 
Fotó: MTI

14 előadó versenyez a Budapest Dala címért

Budapest dalát keresi a Fővárosi Önkormányzat, a projektre tizenegy ismert előadót hívtak meg, mellettük három helyet még felfedezésre váró, tehetséges zenész és énekes számára tartanak fel a kiírt pályázaton. A tizennégy dalt tavasszal koncerten mutatják be.
 
Fotó: AWS Facebook

Másodszor is a metál lett a befutó A Dalban

Újabb hat produkció jutott be tegnap este A Dal 2018 elődöntőjébe, ahol nem kis meglepetésre ismét a metál zene vitte a prímet, míg a zsűri részéről ezúttal is érkezett néhány kritikus megjegyzés.
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek