Fotó: Larry Hirshowitz

Ő Jack Black kedvenc heavy metálosa

A Planet Rock interjút készített a rockmániás színésszel, a saját zenekarral is rendelkező Jack Blackkel. Az újkori Jumanji, a Rocksuli vagy a Pop, csajok, satöbbi című filmek sztárja soha nem titkolta a keményebb zene iránti rajongását, sőt, amikor csak tehette, filmjeiben rengeteg...
 
Fotó: grammy.com

Megvannak a 2017-es Grammy-jelöltek: van egy kakukktojás

2018. január 28.-án 60. alkalommal találnak gazdára a New York-i Madison Square Gardenben a Grammy-szobrocskák. Az est házigazdája a Carpool karaoke daloló sofőrje, James Corden lesz.
 
 
Fotó: COMET

Nem volt nagy keletje az idei Comet-gömböknek

2017. december 8-án adták át azt a 11 Comet gömböt a nyerteseknek, amit idén is a nagyközönség szavazott meg a szerintük arra érdemes művészeknek.
 
Ők versengenek 2018-ban az Eurovíziós szereplésért - A Dal 2018 mezőnye

Ők versengenek 2018-ban az Eurovíziós szereplésért - A Dal 2018 mezőnye

Ma délelőtt az Akvárium Klubban lehullt a lepel arról a 30 előadóról, illetve zenekarról, akik 2018 elején versenybe szállhatnak A Dal 2018 címért, valamint a lisszaboni Eurovíziós fesztiválon való bemutatkozásért. A változatos mezőnyhöz új zsűri is jár. Két megszokott arc mellé...
 
Fotó: Fenyő Miki/FB

A rock and roll diplomához nem jár díszkeret – Fenyő Miklós a pályájáról, a koncertekről és az elismerésről

Aki ismeri Fenyő Miklóst, az tudja, nagyon ritkán ad interjút. Férfiasan (nőiesen) bevalljuk, még nekünk sem sikerült rábírni erre, éppen ezért nagyon örültünk, amikor a Magyar Nemzetben felbukkant egy rövid beszélgetés vele.
 
Punkokat az Eurovízióra! Lehet, hogy idén meglepő műsor lesz?

Punkokat az Eurovízióra! Lehet, hogy idén meglepő műsor lesz?

Sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a Sex Pistols és a Public Image Ltd punk ikonja – kooperálva a dalszerző Niall Mooney-val – ír egy "country to punk" dalt, melynek címe "Please To Meet You". Ezt a Eurosong versenyre szánják (ez az ír A DAL 2018) – ennek győztese képviseli az...
 
 
Horrorklasszikus ihlette a Green Day új videóját

Horrorklasszikus ihlette a Green Day új videóját

A zenekar John Carpenter 1988-ban készült horrorját használta a "Back for the USA" című videó alapjául (nem összetévesztendő a The Beatles "Back in the USSR" című klasszíkusával).
 
fotó: Dave Hogan

A méhekért koncerteztek a legendás Blondie tagjai

Debbie Harry, a rock and roll királynő péntek esti utolsó angliai turnéállomásukon arra ösztönözte a rajongóit, hogy segítsenek megmenteni a méheket (és egyben a bolygót is). Mindezt egy fura fejdísz kíséretében tette.
 
fotó: Csiszér Ágota

Jobban van Fábián Juli

A különleges hangú énekesnő pár hónapja jelentette be, hogy sajnos ismételten harcba kell szállnia a daganatos betegsége ellen.
 
Queen in 3D

Queen in 3D

Még azokat is nosztalgikus hangulat fogja majd el, akik még meg sem születtek a legendás Queen zenekar hatodik stúdióalbumának megjelenésekor, amint meglátják az aranyfényben áztatott Freddie Mercury képeket, vagy Brian Mayt aki épp belekarol a cseppet sem szimpatikus óriás robotba.
 
Fotó:  Mirror

Az egykori Spice Girl bántalmazással vádolja exférjét

A kilencvenes évek legnépszerűbb lánycsapatának oszlopos tagja Mel B (Melanie Janine Brown) azzal vádolja ex-kedvesét, hogy 10 éves házasságuk alatt a férfi érzelmileg és fizikailag is bántalmazta.
 
Ha már unod a koncertezést, szerepelj a Trónok Harcában, mint a Mastodon tagjai!

Ha már unod a koncertezést, szerepelj a Trónok Harcában, mint a Mastodon tagjai!

Ed Sheeran leszereplése, valamint bizonyos Coldplay és Sigúr Rós tagok felbukkanása után a Mastodon már másodszor vállalt rövidke szerepet a jelenleg legnépszerűbb HBO sorozatban a Trónok Harcában.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek