Umca, umca: duplakoncerttel jön a Boban & Marko Markovic Orkestar

Umca, umca: duplakoncerttel jön a Boban & Marko Markovic Orkestar

A zenekart régebben csak Boban Markovicnak tulajdonították, így állt az elnevezésben is, de mióta láthatóan átadta a vezetést fiának, bővült a név is. Rendszeresen koncerteznek nálunk, most éppen dupla újévi koncertet adnak a Művészetek Palotájában január 4-én.
 
Áldd meg a dalt: Sztevanovity Dusáné a Prima Primissima zenei díja

Áldd meg a dalt: Sztevanovity Dusáné a Prima Primissima zenei díja

Tizenkettedik alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában megtartott pénteki gálaesten.
 
 
Lajkó Félix 40: koncertmaraton és két új lemez

Lajkó Félix 40: koncertmaraton és két új lemez

Nemzetközi koncertmaratonnal, köztük egy jótékonysági fellépéssel és két új lemezzel ünnepli 40. születésnapját Lajkó Félix.
 
Szakítás a Love Band-ben: Péterfy Bori másokkal zenél tovább

Szakítás a Love Band-ben: Péterfy Bori másokkal zenél tovább

Kettős tagcsere történik a Péterfy Bori & Love Bandnél. A hazai alternatív színtér egyik legnépszerűbb csapatból Mészáros Ádám gitáros és Laskai Viktor dobos távozik.
 
Cabaret Medrano: az új lemez dalait is játsszák pénteken

Cabaret Medrano: az új lemez dalait is játsszák pénteken

Új albummal jelentkezett a hazai világzenei színtér üde színfoltja, a Cabaret Medrano. Az ethnodzsesszes, latinos zenei világot mutató Esővonat a Kamondy Imre által vezetett csapat harmadik stúdióanyaga. A zenekar pénteken a Pótkulcsban játszik a régi-új számokból és a már...
 
Könyv Jimi Hendrix életéről

Könyv Jimi Hendrix életéről

Nulláról indulva - Jimi Hendrix élete saját szavaival címmel magyarul is megjelent Peter Neal brit dokumentumfilmes és az idén elhunyt amerikai producer, Alan Douglas szokatlan összeállítása minden idők legnagyobb gitárosáról.
 
 
KÖSZÖNET mindenért: lemezbemutató és és jubileumi Magna-koncert az Arénában

KÖSZÖNET mindenért: lemezbemutató és és jubileumi Magna-koncert az Arénában

Fennállása 15. évfordulóját és friss stúdióalbuma, a Köszönet megjelenését egyaránt ünnepli a Magna Cum Laude december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel.
 
A  csitári hegyek alatt Ignite-verzióban: jön a magyar származású punkrocker és zenekara

A csitári hegyek alatt Ignite-verzióban: jön a magyar származású punkrocker és zenekara

Két klubkoncertet ad 2015 elején Budapesten az Ignite, az amerikai rockzenei színtér legismertebb magyar vonatkozású szereplője. Miután a zenekar többi tagja visszamegy Amerikába, Téglás Zoli, a hardcore-punkot játszó csapat magyar származású frontembere a Zoli Band-del még turnézik egyet.
 
2014

One Direction, Bono és a többiek: már letölthető az új BAND AID-dal

A hétvégén debütált a brit X Faktor című televíziós tehetségkutató műsorban a Band Aid jótékonysági szervezet ebola-járvány elleni küzdelmet támogató videoklipje, amelynek elkészítésében mások mellett a One Direction, Emeli Sande, Rita Ora és Ed Sheeran is közreműködött.
 
Elárverezik Elvis Presley első hangfelvételét

Elárverezik Elvis Presley első hangfelvételét

Elvis Presley első hangfelvételére licitálhatnak januárban a rock 'n' roll királyának rajongói.
 
A Rolling Stones a Jagger-barátnő halála miatt pereskedik

A Rolling Stones a Jagger-barátnő halála miatt pereskedik

Jogi csatározásba torkollt a Rolling Stones vitája a biztosítókkal arról, hogy milyen körülmények között hunyt el tavasszal L'Wren Scott, a rockbanda frontemberének, Sir Mick Jaggernek a barátnője.
 
Kérj a Mikulástól Morcheeba koncertjegyet!

Kérj a Mikulástól Morcheeba koncertjegyet!

Egy éve adott nagy sikerű koncertet a Petőfi Csarnokban, nyáron pedig a VOLT-on lépett fel a Morcheeba. Az idén 20 éves zenekar december 8-án a Syma csarnokban tér vissza magyar közönségéhez.
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek