Be lett mutatva - KFT A38

A KFT Üzenet a liftből / Fodrász című albuma 1983-ban jelent meg. Éppen 30 éves anyagról van szó. A KFT a második lemezével inkább már kilépett az addig ismert underground, performansz zenekar státuszából, mintsem folytatta volna az első lemez hagyományait.

Be lett mutatva -  KFT A38
Pszichedelikus Kelly Family: Ozric Tentacles, A38

Pszichedelikus Kelly Family: Ozric Tentacles, A38

A nyolcvanas évek eleji csillivilli, színes-szagos rockzenei hullámra a poszthippi kurzusnak is volt válasza. A szűkebb rucik helyett bő szabású, lengő szövetek, fejpántok helyett fátyolos kendők, pörgető crackkoktélok helyett pszichedelikus tudatmódosítók jelentették a különbséget,...
 
Azt csinálnak, amit akarnak – DM, Puskás Stadion

Azt csinálnak, amit akarnak – DM, Puskás Stadion

A Depeche Mode Magyarországon különleges szerepet tölt be, ugyanúgy alternatív klubok és kereskedelmi rádiók törzsanyaga, itt bármit lehet vele kezdeni. Kielégíti a megfontolt underground közönséget ugyanúgy, mint a városban helyét nem találó, felcsúti felutazókat. Tömeg a Puskás...
 
A többi nem ránk tartozik:  Peter Hook & The Light, A38

A többi nem ránk tartozik: Peter Hook & The Light, A38

Mi visz rá egy művészt, hogy éppen azt az időszakot idézze meg, amikor egy ember énképének alárendelve alkotott, nehéz megfejteni. Hiszen a Joy Division Ian Curtis individualizmusának rabszolgája volt, álmodhattak és tehettek bármit is a zenekar tagjai, az énekes gondolt egyet, és...
 
Ami maradt: East, MüPa

Ami maradt: East, MüPa

Akárhogy is nézzük, az East a legjobb korban volt a csúcson, hiszen a nyolcvanas évek még éppen azok az idők voltak, amikor nem számított különösebb különcségnek, ha akár egy tizenéves is jazzrockot meg progresszív rockot (is) hallgat.
 
Inog a világ - össze is dőlt

Inog a világ - össze is dőlt

Az Edda Művek frontembere a gabonakör közepén áll, körbeveszik ufók, halottlátók, fénylények, indigógyerekek, Föld belsejében élő magmalakók, vesekőhajtó táltosok, testrésznövesztő alternatív energiák, no meg keresztényi szeretet és jó ízlés. Most ért le a rock and roll.
 
Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy...

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Van képük is hozzá – zenei programok a Garten Balaton kortárs művészeti fesztiválon

Augusztus 5. és 14. között rendezik a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivált Lovason, Felsőörsön, Alsóörsön és Csopakon. A rendezvényen csaknem negyven program várja a látogatókat.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"
Új koncertek