Be lett mutatva - KFT A38

A KFT Üzenet a liftből / Fodrász című albuma 1983-ban jelent meg. Éppen 30 éves anyagról van szó. A KFT a második lemezével inkább már kilépett az addig ismert underground, performansz zenekar státuszából, mintsem folytatta volna az első lemez hagyományait.

Be lett mutatva -  KFT A38
Pszichedelikus Kelly Family: Ozric Tentacles, A38

Pszichedelikus Kelly Family: Ozric Tentacles, A38

A nyolcvanas évek eleji csillivilli, színes-szagos rockzenei hullámra a poszthippi kurzusnak is volt válasza. A szűkebb rucik helyett bő szabású, lengő szövetek, fejpántok helyett fátyolos kendők, pörgető crackkoktélok helyett pszichedelikus tudatmódosítók jelentették a különbséget,...
 
Azt csinálnak, amit akarnak – DM, Puskás Stadion

Azt csinálnak, amit akarnak – DM, Puskás Stadion

A Depeche Mode Magyarországon különleges szerepet tölt be, ugyanúgy alternatív klubok és kereskedelmi rádiók törzsanyaga, itt bármit lehet vele kezdeni. Kielégíti a megfontolt underground közönséget ugyanúgy, mint a városban helyét nem találó, felcsúti felutazókat. Tömeg a Puskás...
 
A többi nem ránk tartozik:  Peter Hook & The Light, A38

A többi nem ránk tartozik: Peter Hook & The Light, A38

Mi visz rá egy művészt, hogy éppen azt az időszakot idézze meg, amikor egy ember énképének alárendelve alkotott, nehéz megfejteni. Hiszen a Joy Division Ian Curtis individualizmusának rabszolgája volt, álmodhattak és tehettek bármit is a zenekar tagjai, az énekes gondolt egyet, és...
 
Ami maradt: East, MüPa

Ami maradt: East, MüPa

Akárhogy is nézzük, az East a legjobb korban volt a csúcson, hiszen a nyolcvanas évek még éppen azok az idők voltak, amikor nem számított különösebb különcségnek, ha akár egy tizenéves is jazzrockot meg progresszív rockot (is) hallgat.
 
Inog a világ - össze is dőlt

Inog a világ - össze is dőlt

Az Edda Művek frontembere a gabonakör közepén áll, körbeveszik ufók, halottlátók, fénylények, indigógyerekek, Föld belsejében élő magmalakók, vesekőhajtó táltosok, testrésznövesztő alternatív energiák, no meg keresztényi szeretet és jó ízlés. Most ért le a rock and roll.
 
Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek