Be lett mutatva - KFT A38

A KFT Üzenet a liftből / Fodrász című albuma 1983-ban jelent meg. Éppen 30 éves anyagról van szó. A KFT a második lemezével inkább már kilépett az addig ismert underground, performansz zenekar státuszából, mintsem folytatta volna az első lemez hagyományait.

Be lett mutatva -  KFT A38
Pszichedelikus Kelly Family: Ozric Tentacles, A38

Pszichedelikus Kelly Family: Ozric Tentacles, A38

A nyolcvanas évek eleji csillivilli, színes-szagos rockzenei hullámra a poszthippi kurzusnak is volt válasza. A szűkebb rucik helyett bő szabású, lengő szövetek, fejpántok helyett fátyolos kendők, pörgető crackkoktélok helyett pszichedelikus tudatmódosítók jelentették a különbséget,...
 
Azt csinálnak, amit akarnak – DM, Puskás Stadion

Azt csinálnak, amit akarnak – DM, Puskás Stadion

A Depeche Mode Magyarországon különleges szerepet tölt be, ugyanúgy alternatív klubok és kereskedelmi rádiók törzsanyaga, itt bármit lehet vele kezdeni. Kielégíti a megfontolt underground közönséget ugyanúgy, mint a városban helyét nem találó, felcsúti felutazókat. Tömeg a Puskás...
 
A többi nem ránk tartozik:  Peter Hook & The Light, A38

A többi nem ránk tartozik: Peter Hook & The Light, A38

Mi visz rá egy művészt, hogy éppen azt az időszakot idézze meg, amikor egy ember énképének alárendelve alkotott, nehéz megfejteni. Hiszen a Joy Division Ian Curtis individualizmusának rabszolgája volt, álmodhattak és tehettek bármit is a zenekar tagjai, az énekes gondolt egyet, és...
 
Ami maradt: East, MüPa

Ami maradt: East, MüPa

Akárhogy is nézzük, az East a legjobb korban volt a csúcson, hiszen a nyolcvanas évek még éppen azok az idők voltak, amikor nem számított különösebb különcségnek, ha akár egy tizenéves is jazzrockot meg progresszív rockot (is) hallgat.
 
Inog a világ - össze is dőlt

Inog a világ - össze is dőlt

Az Edda Művek frontembere a gabonakör közepén áll, körbeveszik ufók, halottlátók, fénylények, indigógyerekek, Föld belsejében élő magmalakók, vesekőhajtó táltosok, testrésznövesztő alternatív energiák, no meg keresztényi szeretet és jó ízlés. Most ért le a rock and roll.
 
Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra...

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
Új koncertek