Fotó: Komróczi Dia

Carson Coma: Paul McCartney halott (?)

Az összeesküvés-elméletekre reflektál a Carson Coma legújabb dala. A Paul McCartney halott? – a nemrég megjelent Frida Kahlo mellett – a zenekar ötödik születésnapi koncertjén lesz először élőben hallható, április 6-án, az MVM Dome-ban.
 
Fotó: Robin McPherson/pexels.com

Tavaly 20 ezer darabbal több vinyllemez fogyott itthon

Mindemellett továbbra is az előfizetéses online zenehallgatás a 9,3 milliárd forintos hazai hangfelvételipar zászlóshajója: 2023-ban a 7,5 milliárd forintnyi digitális zenei bevétel jelentős része a zenei streamingnek volt köszönhető.
 
 
A LANDMVRKS-koncert átköltözött az Akváriumba

A LANDMVRKS-koncert átköltözött az Akváriumba

A francia LANDMVRKS koncertjére közel két hónappal a buli előtt el is kelt minden jegy, így a május 2-i esemény átkerült a Dürerből az Akvárium Klub NagyHalljába.
 
Fotó: Sziget Fesztivál

Akár tízezren is beférnek majd a Sziget partiarénájába

A világ legismertebb party brand-jei váltják egymást „házigazdaként” a Sziget legnagyobb elektronikus party helyszínén.
 
Mizújs babám? fesztivál – Balcsifeeling az Alföldön

Mizújs babám? fesztivál – Balcsifeeling az Alföldön

Az Alföld szívében, Gyopárosfürdőn rendezik meg a legújabb hazai zenei fesztivált 2024. június 27-29. között. A Mizújs babám? névre keresztelt esemény széles zenei kínálattal várja látogatóit, beleértve olyan előadókat, mint LL Junior, Curtis, T.Danny és PIXA vagy a Groovehouse.
 
A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Tinariwen 13 év után látogat el ismét Budapestre: az Akvárium Klub NagyHalljában adnak majd koncertet 2024 szeptemberében.
 
 
Eltáncolják a Liliomot

Eltáncolják a Liliomot

Liliom címmel tart bemutatót a Feledi Projekt: a Molnár Ferenc műve alapján készült táncprodukció premierje április 5-én lesz a Nemzeti Táncszínházban. Molnár Ferenc Liliom - egy csirkefogó élete és halála című művét táncban itthon még nem láthatta a közönség, külföldön is...
 
Al Di Meola – 2024-ben harmadszorra is

Al Di Meola – 2024-ben harmadszorra is

Az óriási érdeklődésre való tekintettel Al Di Meola a március 14-i, telt házas estje után két nappal újabb koncerttel örvendeztette meg rajongóit. Aki még így is lemaradt, vagy esetleg újrázna, 2024. november 9-én, az Erkel színházban láthatja-hallhatja újra őt.
 
Fotó: Bolega Niki, forrás: Lovasi András/FB

Pécs egy hétvégére a Zene Házába költözik

Lovasi András, Parti Nagy Lajos, Kocsis Gergely és a Zsolnay Fényfesztivál is képviseli Pécset a Magyar Zene Háza Város a Házban sorozatában
 
Forrás: Rock Palota

Idén is ingyenes lesz a Rock Palota Fesztivál

Csaknem harminc helyi és környékbeli zenekar lép fel az 5. Rock Palota Fesztiválon június közepén a várpalotai Thury-várban.
 
Forrás: A családi archívumból

Bárzongorista-versenyre várják a jelentkezőket

Országos bárzongorista-versenyt rendeznek a Cziffra György Vándorkiállításhoz kapcsolódva, a zongoraművész emlékére.
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest PArkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan igen: július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek