Fotó: Snoop Dogg/Instagram

Snoop Dogg is imádkozik az életéért küzdő rapperért

"prayers for my dogg. @dmx" – írta az Instáján. A Blikk írta meg, hogy az 50 éves rapper – valószínűleg drogtúladagolás következtében – péntek éjjel szívinfarktust kapott. DMX kómában, lélegeztetőgépen van.
 
Fél éven keresztül hallgattatták végtelenítve ugyanazt a számot – ementáli sajtokkal

Fél éven keresztül hallgattatták végtelenítve ugyanazt a számot – ementáli sajtokkal

A Berni Művészeti Egyetem és a Käsehaus K3 sajtkészítő cég egy két évvel ezelőtti, közös projektjében arra keresték a választ, hogy van-e valamilyen érzékelhető hatása a zenének az egyik leghíresebb svájci sajt, a berni kantonból származó ementáli ízére. A cikkre most...
 
 
Most Prince hamvairől szólnak a hírek

Most Prince hamvairól szólnak a hírek

A hét elején az volt a hír, mi lett Lemmy hamvaival, most egy másik műfaj legendás képviselője földi maradványai kerültek a médiaérdeklődés középpontjába.
 
Fotó: Twitter

HVG: Elárulták, mi történt a Motörhead frontemberének hamvaival

Hat évvel a Motörhead alapítójának és frontemberének halála után kiderültek a részletek a rendhagyó "temetésről": Lemmy hamvait ugyanis mostanra töltényekbe rejtve osztották szét a közeli barátok között.
 
Fotó: UFO/FB

Ítéletet hirdettek az UFO együttes frontembere ügyében

Ugye, megvan a formáció egyik leghíresebb száma? Ha nincs, a cikk végére beillesztjük. Ha nem bűncselekményről lenne szó, azt írnánk, vicces az egybeesés...
 
A fotó illusztráció

Megharcoltak érte: 37 ezer fontért kelt el az Abbey Road egy utcanévtáblája

Átszámolva 15,7 millió forintot adott a tárgyért egy Beatles-rajongó – vagy Beatles-rajongókra számító befektető – az árverésen. A BBC csütörtöki beszámolója szerint a leütési ár messze meghaladta az előzetesen becsült 1000-2000 fontot.
 
 
Jailhouse rock: kiperelte magának a maffiózó, hogy zenét hallgathasson a börtöncellájában

Jailhouse rock: kiperelte magának a maffiózó, hogy zenét hallgathasson a börtöncellájában

Megnyerte a pert egy olasz maffiózó, aki azért fordult a bírósághoz, hogy cellája magányában joga legyen a zenehallgatáshoz – számolt be róla a The Guardian.
 
Fotó: Frank/Over My Dawn FB

Lapszemle: ismét egy fiatal magyar zenésztől búcsúzik a szakma

Van egy rossz, egy félig rossz meg egy jó hírünk. Az egészen rosszal kezdjük.
 
Fotó: MTI

Lovasi András közúti balesetéről tőle magától tudhatod meg a legtöbbet

A zenészt lehet szeretni/nem szeretni, azt azonban senki sem vitathatja el tőle, hogy meg- és kimondja, amit kell/gondol. Most éppen a közúti balesetéről, amelyet ő okozott és amelyen hetek óta pörög a média.
 
Elton John  és Rod Stewart a Watford Football Clubban (1972)

Min veszett össze Rod Stewart és Elton John?

Azt is mindjárt leírjuk, a friss hír az, hogy nemrég bejelentették: elásták a csatabárdot.
 
Az amerikai hiphop közösség megint gyászol: lelőttek egy 18 éves rappert

Az amerikai hiphop-közösség megint gyászol: lelőttek egy 18 éves rappert

Noha a család ez idáig nem erősítette meg a hírt, több platformon is közölték, hogy lelőtték 18veno dél-karolinai rappert.
 
Diszgráfiások, fel a fejjel, lehet még belőletek az év dalszövegírója!

Diszgráfiások, fel a fejjel, lehet még belőletek az év dalszövegírója!

A Blikk derítette ki, hogy a szombati díjátadón elismert Molnár Tamás olyan problémával küzdött az iskolás évei során, ami miatt nyelvtanból nem is osztályozták...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek