Fotó: Rúzsa Magdi/FB

Blikk: Rúzsa Magdi hármas ikreket vár

"Magdi és férje, Vilmos valósággal sokkot kaptak, hiszen arra számítottak, hogy a vizsgálat „csak” megerősíti a feltételezésüket, miszerint valóban első közös gyermeküket várják" – írja a lap.
 
A Tűzkerék xT és Török Ádám koncertje 2019. július 10-én  az Esztergomi Várszínházban.

Ezért mondta le a koncertjeit Török Ádám

Az Érezd Szombathelyt! programsorozatról szóló cikkünkben jeleztük, hogy a teraszkoncerteket Török Ádám nyitotta volna meg, de betegség miatt lemondta a fellépést. Utána megnéztük az eseményeket: nem csak ezt, mindegyik Mini-koncertet törölték.
 
 
Fotó: Blink-182

Kíséri a zenekart a balszerencse – daganattal küzd a Blink-182 basszusgitárosa

A HVG szúrta ki: Mark Hoppus a Twitteren azt írta, hogy „szívás” és „fél”, de bízik az orvosokban. A banda 49 éves basszusgitárosa és vokalistája az elmúlt három hónapban kemoterápián esett át. Az egyelőre nem publikus, hogy a rák melyik szervét támadta meg.
 
Ez a fotó csak illusztráció!

A Led Zeppelinről neveztek el egy új békafajt

A Led Zeppelin brit zenekarról neveztek el egy Ecuadorban talált új békafajt: az Ecuador és Peru között húzódó Cordillera del Cóndor hegyvonulaton felfedezett faj a Pristimantis ledzeppelin nevet kapta.
 
Elkelt Cher szerkója, amiért megvadultak a tengerészek

Elkelt Cher szerkója, amitől megvadultak a tengerészek

Összesen majdnem 5 millió dollárt (1,4 milliárd forintot) hoztak Kurt Cobain, Elton John, Cher, Eddie Van Halen, Bob Dylan és más rocklegendák relikviái a Julien's aukciósház közlése szerint. A három napon át, péntektől vasárnapig tartó, Music Icons elnevezésű eseményen több mint...
 
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
 
Fotó: ABC News

Ne bulizzatok az erkélyen!

Legalábbis ne tizenvalahányan – a korlátozások ellenére –, mert nem biztos, hogy bírja. Két ember kritikus állapotban van, kilencen pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek szombaton Malibuban, amikor leszakadt egy erkély a bulizók alatt.
 
Fotó: Grammy Museum

Elárverezik Amy Winehouse fellépőruháit

Tíz évvel tragikus halála után kalapács alá kerülnek Amy Winehouse ikonikus ruhakölteményei – adta hírül a Blikk.
 
Fotó: The Rolling Stones/FB

Ronnie Wood már jól van

A Rolling Stones 73 éves gitárosa másodjára is legyőzte a rákot – írja a Telex sajtóértesülésekre hivatkozva. Osztozunk a lapok optimizmusában.
 
Fotó: Lovasi András FB

Nem szállnak le Lovasiról

Azt már korábban megírtuk, hogy Lovasi András közúti balesetéről tőle magától tudhatod meg a legtöbbet (lent)... Már amennyiben a téma érdekel, zenei oldalról megközelítve kis jelentőséggel bír. Az az érdeklődés viszont lenyűgöző (nem az), ami a történetet kíséri, még az...
 
Megszállnál egy gitárhotelben?

Megszállnál egy gitárhotelben?

A hollywoodi Seminole Hard Rock Hotel & Casino egy 35 emeletes, gitár alakú szálloda építésébe fog, amely 2019-ben nyílik meg.
 
Közösségi szintre lépett Chris Cornell özvegye és a Soundgarden harca

Közösségi szintre lépett Chris Cornell özvegye és a Soundgarden harca

A Soundgarden tagjai és Vicky Cornell között zajló jogi csatában a zenekar tagjai most azzal vádolták meg Chris Cornell özvegyét, hogy kizárta őket a Soundgarden hivatalos közösségi fiókjaiból és weboldaláról.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek