67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

Bezárta kapuit kedden Las Vegas egyik legrégebbi, kaszinóval egybeépült hotelje. 1957-es megnyitásakor a Tropicana volt a legdrágább szálloda, amelyet Las Vegasban építettek. Helyére Las Vegas új baseball-stadionját húzzák majd fel.

67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett
Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

A mi hibánk: nem olvasunk rendszeresen bulvárt, mondjuk, rákereshettünk volna, de a lényeg a lényeg: pár nappal ezelőtt közölte a Blikk, hogy a Duna másik oldalán, a parton eldobva találta meg egy hölgy a szobrocskát.
 
Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Egyaránt zenei tehetségkutatónak köszönhetik országos ismertségüket és most mindhárom énekesnő egy közönség által odaítélt díj várományosa.
 
 
22 évvel a Run DMC-gyilkosság után megszületethet az ítélet

22 évvel a Run DMC-gyilkosság után megszületethet az ítélet

2002-ben volt hír, hogy New Yorkban meggyilkolták Jam Master Jayt, a Run DMC egyik tagját a három közül. A 37 éves rappert egy zenei stúdióban lőtték fejbe.
 
231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

Idén is kitört a Wharmageddon – december 2-án valóságos tömegmészárlás történt

Évekkel ezelőtt 231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast. No nem az összesben, csak a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeiben, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szólt. Minderről 2018-ban írtunk, de az RTL Klub friss cikke szerint máig létezik az "ok", ami a tiltást...
 
Fotó: Todd Nakamine

Vajon kezet fog-e Szikora Róbert Alice Cooperrel?

Szikora Róbert sajnálja, de fellépése miatt nem tudja elfogadni a szervezők invitálását a Hollywood Vampires koncertre július 18-n a Papp László Sport Arénába.
 
Elment az énekesnő, aki elsőként énekelt Oscar-gálán kínai-amerikaiként

48 évesen elhunyt a mandarin Mulan

Vasárnap öngyilkosságot kísérelt meg, kómába esett, majd a gondos kezelés ellenére szerdán elhunyt a világ egyik legkedveltebb ázsiai-amerikai énekesnője.
 
 
Fotó: Alice Cooper/FB

A mondat, amelyről nem gondoltuk volna, hogy valaha is le fogjuk írni: ALICE COOPER KERESZTÉNYKÉNT ÉL

A szervezők szeretnék tisztázni, és megnyugtatni a közönséget, hogy a Hollywood Vampires koncert semmilyen formában nem sátánista, istenkáromló, sőt mi több Alice Cooper többször nyilatkozott róla, hogy keresztényként éli mindennapjait. De mi köze mindennek a zenéhez...?
 
Fotó: 2PAC/FB

Tupac csillagot kap

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper – jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.
 
RTL: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

RTL.HU: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

Egyik olvasója úgy tájékoztatta az rtl.hu-t, hogy a buszon üvöltött a zene, az utasok nemkülönben, a buszon villództak a fények, középen pedig ülések helyett egy bőrkanapé volt beállítva.
 
Fotó: Katy Perry/FB

Amerikai sztárok a britek bazi nagy koronázási buliján

A szokásos záróránál két órával tovább, hajnalba nyúlóan ünnepelheti a pubok népe Angliában és Walesben III. Károly király májusi londoni koronázását. Az udvar jelezte, hogy a koronázási ceremónia rövidebb, külsőségeiben szerényebb lesz és sokkal kevesebb, kétezer...
 
A Spice Girls és az akkor még walesi herceg Károly 1997-ben.

Spice Girls-koncerttel akar bevágódni Károly király a briteknél

A pletykák szerint a lányok "komolyan fontolgatják" a királyi ház ajánlatát, hogy fellépjenek III. Károly koronázási ünnepségén – írja az NME.
 
Fotó: YouTube

Betáncolták magukat a magyar rendőrök a világ legjobbjai közé

A Bors értesülése szerint a világ legjobb Jerusalema-táncait bemutató egyik – jó sok van – videóban a magyar rendőrök tánca is felbukkan.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek