Amikor Liam Gallagher összeáll Dave Grohl-lal

Amikor Liam Gallagher összeáll Dave Grohl-lal

Liam és Grohl sok évvel ezelőtt találkoztak először, amikor a Foo Fighters turnéján együtt zenéltek az Oasis-szal. Azóta is fenntartják a kapcsolatot, így az elmúlt években felerősödtek a találgatások a lehetséges együttműködésről.
 
Fotó: Karin Ann/insta

Rockosabb dallal tér vissza a New York Times által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új, rockosabb dallal jelentkezik. A ’looking at porn’ producere ezúttal is Matt Schwartz volt., aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott, mint Yungblud, Massive Attack, vagy Halsey. Karin a sikerei mellett az...
 
 
Új dal a júniusban Budapesten koncertező a Red Hot Chili Pepperstől

Új dal a júniusban Budapesten koncertező Red Hot Chili Pepperstől

A legendás Los Angeles-i banda nemcsak a turnézáshoz tér vissza, hanem egy teljes pakkot tesz le elénk tavasszal. Az érkező tizenkettedik lemez meghatározó gitárosuk, John Frusciante nagy visszatérése. Az 'Unlimited Love' debütáló dala most klippel együtt jelent meg.
 
Egy képkocka a klipből.

Meddig vagyunk képesek elmenni valakiért, akit szeretünk?

Két év kihagyás után vadonatúj dallal tért vissza a Chainsmokers.
 
itt a színész, a jogász és a gyógypedagógus legújabb klipje

Itt a színész, a jogász és a gyógypedagógus legújabb klipje

A szegedi gyökerű formáció óriási iramban menetel előre – tavaly a SZIN Pepsi Nagyszínpadán debütált, legutóbbi „Maradunk fiatalok" című addiktív bulihimnuszával tarolt eljutva az X-Fakor mentorházáig, sőt a vasárnapi Petőfi Zenei Díj gáláján is bemutatta élőben a sikerdalt.
 
Fotó: Durcel Haze/FB

Egy német, egy magyar és két osztrák bemegy a bárba...

Ha most a csattanóra vársz, akkor sorry, mert ez nem egy béna vicc felütése, hanem egy új zenekari projekt izgalmas kezdete, amelyet úgy hívnak: Durcel Haze.
 
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Szerdán meglett az első dal, amely elérte a 3 milliárd streamet a Spotify-on

Szerdán Ed Sheeran "Shape of You" című dala – harmadik stúdióalbumának, a ÷ (Divide) első kislemeze – lett az első dal, amely elérte a hárommilliárd streamelést a Spotify-on – írja a Variety.
 
Ki készít egy dalhoz két videót?

Ki készít egy dalhoz két videót?

A Chalga. Ugyanis a folk pop-rock zenekar tavaly egy karanténvideót készített a "Jön egy úr" számhoz, most pedig továbbgondolta a koncepciót, és egy új klippel jött ki. A dal a januárban megjelenő harmadik nagylemezük egyik előfutára.
 
Mindenki nyugodjon le, a karácsony megmenti az évet

Mindenki nyugodjon le, a karácsony megmenti az évet

Legalábbis ezt állítja új klipjében – és nem egészen új dalában – a Twenty One Pilots.
 
Fotó: lnda.hu

A borból hagyjatok!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk tartja a mondás, az LNDA zenekar új dala és videoklipje egy bulizós-borozós, a fiatalságot ünneplő, a barátok körében eltöltött estéről mesél.
 
Új klippel tér vissza a szlovákiai z-generációs csodagyerek

Mi köze van a szlovák popsztárnak a Måneskinhez?

Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új dallal érkezik. A "we´re friends, right?" klipjét Simone Bozzelli készítette, aki korábban a Måneskin videóiért is felelt.
 
Dallos Bogi kastélyban forgatott, különleges klippel jelentkezik

Dallos Bogi egy kastélyban forgatta új klipjét

Dallos Bogi tavalyi kislemeze után újabb dalt hoz: a fiatal énekesnő most is egy izgalmas képi világú, kastélyban forgatott, kosztümös klippel jelentkezik, a következő hetekben pedig számos koncertet ad országszerte, ha a körülmények engedik.
 
A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul...

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Viva La Rock! Pünkösdvasárnap Budapesten koncertezik Marco Mendoza

Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Ted Nugent, Bill Ward, Journey – csak néhány jól csengő név a változatos, 1989 óta tartó karrierből. Marco Mendoza nevével egészen biztosan találkoztak már a rock és a hard rock műfajok hazai kedvelői. Szeret visszajárni hazánkba, szólóban már kilencedik alkalommal tér vissza...

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó kategóriában is várták a pályaműveket.
Új koncertek