Fotó: Mernyó ferenc

A koncert, amelyen a tudósító még fejben is elfelejtett jegyzetelni

Az [iLAND], a magyar progresszív rock hibrid zenekara elegánsan remek előadást produkált pénteken a Müpában.
 
Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day, a másodikban a Uriah Heep tribute-zenekar, a Heep Freedom muzsikál.
 
 
Hagytuk, hogy Robbie Williams szórakoztasson minket

Hagytuk, hogy Robbie Williams szórakoztasson minket

Let Me Entertain You – szól 1997 óta a dala, amely a budapesti koncerten a második szám volt a setlistben. Egy furcsa, de minden bizonnyal emlékezetes koncerten vettek részt azok, akik csaknem teljesen megtöltötték kedden az Arénát.
 
Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
 
Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

A dal a miénk – különleges produkció született meg a Csík zenekar és az LGT zenéjének keveredésével. A lemez és a turné is osztatlan sikert aratott, az év lezárásaként pedig a közreműködők dupla koncertet adtak a Budapest Kongresszusi Központban.
 
A nagy hangok estéje: Mammoth WVH, Halestorm, Alter Bridge

A nagy hangok estéje: Mammoth WVH, Halestorm, Alter Bridge

Metálarcokkal teli, többszörösen is nagyon hangos estét töltöttünk 15-én az Arénában. Három különböző, de mégis hasonló zenekar tüzelte fel a lassan, de biztosan egyre nagyobb számban megjelenő közönséget.
 
 
Nyílt levél a Müpában tegnap koncertet adó Joussou N'Dournak

Nyílt levél a Müpában tegnap koncertet adó Youssou N'Dournak

Az üzenőfalon felbukkanó fotók és bejegyzések láttán egészen komolyan sajnáljuk, hogy ezt kihagytuk: nem úgy kollégánk!
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

A The Cure nem hullócsillag

A brit The Cure zenekar 2022. október 26-án adott csaknem háromórás koncertet – a néhány üres piros széktől eltekintve – telt házas Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Xavier Rudd/FB

Ausztrália ősereje egy estére elárasztotta Budapestet

Őszinte leszek: fogalmam sem volt, ki ez srác (Xavier Rudd, AUS), mire Schwartz Dávid zenész-énekes-énektanár külsős kollégánk felkiáltott, hogy ÚRISTEN! Ebből arra következtettem, hogy hiányos a zenei alapműveltségem és valami nagy dolog készülődik az Akváriumban. Nem volt...
 
Fotó: Barba Negra (Red Stage)

A Kaleo elsöpörte rosszkedvünk készülő telét

Október 13-án végre megnyitotta kapuit az új Barba Negra, ami tekintettel arra, hogy egyelőre még két helyszínen folynak a koncertek, a „Red” nevet kapta. A nyitó bulit máris egy külföldi sztár szolgáltatta, akinek hazai megjelenéséért korábban sikeresen imádkoztunk. A Kaleo minden...
 
Fotó: sinco (Quimby FB)

Méltó záróakkordja volt a Park nyári szezonjának a visszatérő Quimby koncertje

"A koncert végére sem jutunk be..." – hökkent meg egy villamosról leszálló utastársunk, amikor megpillantotta a Budapest Park kapujában kanyargó tömeget. A koncertekre a teljes évadban összesen közel 610.000 ember volt kíváncsi, ebből kb. tízezer volt ott a hosszú szünet után...
 
Fotó: SUM41/FB

Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan az Arénában

A két kanadai skate/punk/popzenekar kétségtelenül a kétezres években volt a csúcson, ám ettől függetlenül nemhogy csökkent volna a népszerűségük, de az évek során új rajongókra tettek szert, akik közül szép számmal képviseltették magukat a vasárnap esti Papp László...
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek