Szivar, terasz, Budapest Park – Mohabácsi Honeybeast koncerten járt

Szivar, terasz, Budapest Park – Mohabácsi Honeybeast koncerten járt

Magamtól biztosan nem rohantam volna Honeybeast koncertre. A szerelmetesfeleségtársam (továbbiakban SzFT) forszírozta. Eddig hűségesen jött velem mindenfelé – és élvezte, amit tudott. A Honeybeast kimondottan az ő kívánsága volt. Én meg szeretem őt. De nem csupán a családi béke...
 
Fotó: Twitter – a menedzsment engedélyével

Ilyen volt életem első K-pop koncertje a Barba Negrában

Az újságíró élete, főleg a zeneszerető újságíró élete leginkább játék és mese. De a dolga nem csak az, hogy a kedvenc zenekarait nézze meg és az ő koncertjeikről számoljon be: az új trendekről is muszáj tudomást szerezni és megnézni, hogy azok milyenek, hogy működnek, dolgoznak.
 
 
Fotók:  Fülöp Réka

Tommy Cash meghimbálta... az A38 hajót

"Tommy Cash is here, ez a jó hír" – rappelték a pultosok szombat este az A38-on. De ki is ez a földöntúli, dinamikus és euforikus előadó, aki meteorként hasítja a trash műfaj égboltját – és mi a sikerének titka?
 
Hans Zimmer és Lebo M. (fotó: Hans Zimmer/FB)

Bravúros, látványos, zseniális – Hans Zimmer felrobbantotta az Arénát

Elképesztő atmoszférába került a nagyérdemű hétfő este a Papp László Arénában. A többszöri halasztás miatt még nagyobb izgatottsággal vártuk, hogy kezdetét vegye a Hans Zimmer Live. A levegő is megállt, amikor megszólaltak a hangszerek...
 
Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

De kik is ezek a srácok és hogy is lettek az elmúlt évek egyik legsikeresebb feltörekvő magyar zenekara? Erre kerestem a választ a székesfehérvári Fezen klubban, a Carson Coma első vidéki turnéjának 5. állomásán.
 
Fotó: Akvárium Klub Official

Palaye Royale (vendég: Charming Liars) Budapesten: egy Akvárium Nagy Hall legközelebb már nem lesz elég

F*cking craaaaazy – ordította a mellettem álló összes lány és fiú, amikor elkezdődött az év eddigi legnagyobb bulija az Akváriumban, és ez a hangulat végig kitartott, hiszen EZ a Palaye Royale védjegye. (In English below.)
 
 
Ott akartunk lenni Lovasi majdnem lemezbemutatóján a Turbinában

Ott akartunk lenni Lovasi majdnem lemezbemutatóján a Turbinában

És ott is voltunk... Szeptember végén jelent meg Lovasi András új szólólemeze, a Grand Hotel Halmahera (Tréning a Mennyországhoz). A zenész a Turbinában tartott egy lemez- és könyvbemutató beszélgetés-közönségtalálkozót + egy szál gitáros koncertet.
 
Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Valójában a nekünk szegezett kérdés így hangzott el: szerintetek mennyien lesznek vasárnap az Arénában Apostolon, felezik majd a nézőteret?
 
Szeretlek, Budapest! LP jött, énekelt, győzött

Szeretlek, Budapest! LP jött, énekelt, győzött

Az olasz hurrikán, Laura Pergolizzit, művésznevén LP-t számos alkalommal láthattam már online felületeken, ezúttal élőben is megtapasztalhattam, hogyan is szól az énekesnő hangja.
 
Fotók: Dobos Klára

Nyári emlék: jazz-re hangolt Queen-slágerek a Zempléni Fesztiválon

Most sem bízták a véletlenre a sikert a Zempléni Fesztivál szervezői: a Budapest Jazz Orchestra több éves sikerkoncertjével indítottak Sárospatakon. A Rákóczi-vár történelmi falai között inkább klasszikus zenedarabok csendülnek fel, de augusztus 17-én egy legendás zenekar...
 
Busszal a magyar rock körül

Helló turiszt – városnéző busszal a magyar rock körül

A pandémiának nagyon sok vesztese volt, két iparág szinte azonnal lenullázódott és csak nagy sokára térhetett vissza a régi kerékvágásba, ha egyáltalán visszatérhetett: a zeneipar és a turizmus. Most egy olyan – amúgy értékmentő – projektről szólunk, amely a kettő közös...
 
Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad

Képregényszínház, avagy Rejtő Jenő a Városmajorban – a Budapest Bárral

Augusztus 11-én újra láthatta a közönség Keresztes Tamás rendezésében, a Budapest Bár zenei kíséretével Rejtő Jenő A tizennégy karátos autó című regényének felhőtlen szórakozást kínáló előadását.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek