Fotó: Charles Clore park, tel-Aviv 2020.05.21./Instagram

Június elejétől-közepétől indulhatnának a kisebb rendezvények

Akármit is jelentsen ez. Mert azt nem tudjuk, beleértik-e a koncerteket, csak azt, hogy például a szabadtéri vásárok jogszabályszerűen NEM minősülnek rendezvénynek, meg azt is, hogy vidéken már 200 fő alatt bulizhatnak egy esküvőn... Nem mondjuk, hogy értjük, de ez van.
 
A szerb kormány kifejezetten kéri, hogy tartsák meg a vajdasági EXIT fesztivált

A szerb kormány kifejezetten kéri, hogy tartsák meg a vajdasági EXIT fesztivált

A szerb kormányfő javaslatot tett arra, hogy ne maradjon el az idei Exit Fesztivál. Szerinte a rendezvényt augusztusban meg lehetne tartani, mert addigra egész Európában csillapodni fog a járványhelyzet – írja a Magyar Szó.
 
 
Nem volt elsietett az idei Sziget, Volt és Balaton Sound lefújása?

Nem volt elsietett döntés az idei Sziget, Volt és Balaton Sound lefújása?

Ezt a kérdést a Népszava újságírója, Marnitz István tette fel Kádár Tamásnak, aki a lapban olvasható interjúban többek között azt is elmondja, hogy szerinte a hazai fesztiválkultúra 10-15 milliárdos állami támogatásból megmenthető lenne.
 
Már van #koncertremennék-keret is a Facebookon

Már van #koncertremennénk keret is a Facebookon

Először volt a #zenélnénk keret, amely a Music Hungary Szövetség kezdeményezéséhez kapcsolódik, s amelyről a csatolt cikkünkben írtunk (alul), most már van #koncertemennék és #koncertremennénk keret is.
 
Fotó: MTI

Ákos nem megy a SZIN-re

Fogyatkozik az idei SZIN fellépőinek listája. Most azonban nem egy külföldi sztár mondta vissza a vendégszereplést, hanem a mi popikonunk, Ákos, aki komplett nyári turnéját törölte.
 
Beach Fesztivál

Elmarad a Beach Fesztivál

Ha azt gondoltátok, hogy kifogytunk a még nem nyilatkozó nyári fesztiválokból, tévedtetek! A mai "áldozat" a balatonfűzfői Beach Fesztivál.
 
 
A Mancs nem találja azt a dokumentumot, ami miatt lemondták a nyári fesztiválokat

A Mancs nem találja azt a dokumentumot, ami miatt lemondták a nyári fesztiválokat

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az április 30-i Kormányinfón jelentette be, hogy augusztus 15-ig nem lehet megtartani az 500 főnél nagyobb rendezvényeket.
 
Esküvőt 200 főig lehet tartani júniustól – a zenészek meg már nagyon zenélnének... Mi következik ebből?

Kampányolnak a zenészek a koncertezésért. Ugyanitt lakodalmat vállalnak!

A kormányinfón elhangzott, hogy június 1-től minden megyében – kivéve Budapestet – 200 főig rendezhető esküvő és lagzi a megfelelő védőtávolság betartásával.
 
Fotó: Leeds festival

Liam Gallagher, Stormzy, Rage Against The Machine – elmarad a britek legnagyobb nyárzáró dupla fesztiválja

A hagyományosan egy időben zajló readingi és leedsi zenei fesztiválok, valamint a franciaországi Rock en Seine is elmaradnak idén a koronavírus-járványi miatt.
 
Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Egy megy, egy marad: Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Újabb két hazai fesztivál terítette ki a kártyáit a közönség asztalára: a Harley-Davidson Open Road Fest bedobta a törölközőt, az Alpárfeszt viszont még próbálkozik a halasztással.
 
EFOTT

Találd ki, mikor lesz az EFOTT!

Végre az EFOTT is döntésre jutott az idei szezonnal kapcsolatban, és a jó hír az, hogy halasztás lett a végeredmény. A rossz meg az, hogy egy időpontban lesz a szintén halasztott Fishing On Orfű fesztivállal.
 
Fotó: haon.hu

Demjén-, Presser Gábor- és Zorán-koncertek: the show must go on!

Tegnap az ORI vezetőjének véleményét közvetítettük, most, a HAON Hajdú megyei hírportálnak köszönhetően, Szabó Béla, a Gag Management Kft. ügyvezetője álláspontját közöljük.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek