Ákos nem megy a SZIN-re

2020/05/15  ·   Programtörlés   ·  Labancz Andrea

Fogyatkozik az idei SZIN fellépőinek listája. Most azonban nem egy külföldi sztár mondta vissza a vendégszereplést, hanem a mi popikonunk, Ákos, aki komplett nyári turnéját törölte.

Fotó: MTI

Miközben a hazai zenészek 99%-a gyakorlatilag könyörög azért, hogy végre felléphessen valahol, Ákos egészen másképpen döntött: tekintettel arra, hogy idén több, utólag törölt vagy halasztott fesztiválon is megjelentek volna az Idősziget turné keretében, úgy érezték, nincs értelme bevenni a megmaradt rendezvényeket.

A SZIN egyébként is kérdéses felhozatala így még egy húzónévvel lett kevesebb, ami nem túl jó előjel a várható látogatószámra gondolva (bár mivel egy csomó fesztivált erre a hétvégére halasztottak, a társadalmi távolságtartás malmára hajtja a vizet a tömeg szétosztása – aszerk.). A szervezők eddig nem nyilatkoztak a külföldi fellépők sorsát illetően, esélytelennek tartjuk, hogy a John Newman-Jason Derulo-Rudimental-Russkaja-Dub FX ötösfogatból bárki átugrana Szegedre a nyár végén. De persze reményhal...

 

Az Ákos-rajongóknak viszont egy jó hírrel is tudunk szolgálni, ugyanis a hagyományos decemberi Arénás koncertet megtartják. Sőt! Ma déltől a jegyvásárlás is élesedik, úgyhogy lehet készülődni a foglalásra! ;)

 

SZIN, Szegedi Ifjúsági Napok, fesztivál, 2020, koncert, Ákos, turné, elmarad, törlés

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek