Republic 35 – a születésnapot az MVM Dome-ban tartja a zenekar

Republic 35 – az MVM Dome-ban tartja a zenekar a születésnapot

A REPUBLIC jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán közös ünneplésre várják a zenekar régi és új kedvelőit 2025. február 1-én. Az MVM Dome-ban tartandó koncert méltó összegzése lesz a jubileumnak, különleges látvánnyal és vendégekkel kiegészülve.
 
Fotó: Edda Művek

Megbélyegezték az Eddát

Bélyegblokk és alkalmi boríték kibocsátásával köszönti az idén 50 éves Edda Műveket a Magyar Posta Zrt. A zenekar immáron telt házas jubileumi koncertet ad hétvégén az Arénában.
 
 
Még ide sem értek, de a DM bejelentette, hogy jövőre visszatérnek

Nemsokára idér a Depeche Mode!

A Memento Mori turné idei folytatása január 22-én indult a londoni O2 Arénában, és a csapat március 26-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.
 
Fotó: Green Stage Production

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az...
 
Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét meggyőződhetnek a magyar rajongók.
 
Megvan a Pokolgép új énekese – új klippel debütál

Megvan a Pokolgép új énekese – új klippel debütál

Nemrég arról számoltunk be, hogy 14 év után távozik a Pokolgép éléről Tóth Attila énekes. Akkori közleménye szerint egészségügyi okból, új hír, hogy átvette Gamsz Árpád helyét a Mobilmániában. De vajon ki került az ő helyére?
 
 
A Fénydóm pálmafái

Csak fény legyen és hang: az INOTA Fesztivál kurátorainak újabb nagy dobása – FÉNYDÓM

Március 1-17. között a Biodóm káprázatos fényművészeti rendezvénynek ad otthont, amiről az INOTA Fesztivál kurátorai gondoskodnak. Most először lesz lehetősége a nagyközönségnek felfedezni a Biodóm belső terét, ahol hazai és nemzetközi művészek lenyűgöző installációikkal...
 
Forrás: YouTube

Nem jön be a Queen-tagoknak a Freddie Mercury-hologram ötlete

Az ATV értesülése szerint az énekes zenei hagyatékát és személyiségi jogait kezelő cég, a Mercury Songs Limited azzal rukkolt elő, hogy Freddie Mercuryt hologramként állítják színpadra egy turné keretében..
 
Zenészek, akik nyíltan beszélnek mentális problémáikról

Zenészek, akik nyíltan beszélnek mentális problémáikról

Az elmúlt években számos zenész tárta fel a lelkében dúló viharokat a közönség előtt – vállalva a kommenthuszárok kardcsapásait –, hogy ezzel is tegyenek az efféle problémákból fakadó megbélyegzés megszüntetéséért. A Billboard ábécésorrendben 63 (!!!) előadót említ meg...
 
Fotó: Zeffer András

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a Mobilmániát Gamsz Árpád, a zenekar frontembere.
 
A 2019-es búcsúturné után újabb koncerteket jelentett be a Slayer

Sohase mondd, hogy vége: a 2019-es búcsúturné után újabb koncerteket jelentett be a Slayer

Újra koncertezik a Slayer: a legendás amerikai trash metál zenekar, amely 2019-ben búcsúturnét tartott, idén ősszel két fesztiválon is fellép.
 
A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki

A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki

Az Eagles együttes kéziratainak illetéktelen birtoklása és kereskedelme miatt indult kedden bírósági tárgyalás New Yorkban.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek