Fotó: Oktoberfest/FB

Ne lökd ide: törölték a sör legnagyobb őszi fesztiválját

Már az őszi programok is veszélybe kerültek a járvány miatt. Bajorországban például az egyik legnagyobb fesztivál megrendezéséről mondtak le, mivel nem tudják garantálni a biztonságos lebonyolítást.
 
Várkert Bazár

Várkert Online kicsiknek és nagyoknak

Bár a tavaszias időjárás mindannyiunkat a szabadtéri programokra csábítana, egyelőre nem mocoroghatunk. Viszont még mindig vannak olyan online programok, melyek talán egy kicsit elfeledtetik velünk ezt a kellemetlen állapotot.
 
 
CityRocks

The Show Must Go On – Magyarország legnagyobb zenekara egy szobában

A CityRocks most csupán a virtuális térben állhatott össze, de így is kétszáz zenész tartott home flashmobot, ahol a Queen együttes legendás The Show Must Go On című slágerét adták elő.
 
Fotó: cnn.com

Taylor Swift sem jön át Európába

A tízszeres Grammy-díjas amerikai country-pop énekesnő, dalszerző és színész Taylor Swift is inkább a karantént választotta, így már biztos, hogy idén nyáron egyetlen fellépést se vállal. Pedig voltak egészen közeli európai helyszínek is a sorban...
 
Rockmaraton

Csapdában a nyári fesztiválok: várakozó állásponton a Rockmaraton is

Vészesen közeledünk a nyár felé, a fesztiváloknak pedig a megszokottól eltérően ez most nem túl jó hír. Több szempontból sem. Hogy miért mondjuk ezt, arra magyarázatként szolgál a Rockmaraton mai közleménye.
 
Új videók

A macskanadrágos csajok kitörnek a zártosztályról

Úgy tűnik, dalszerzés szempontjából jótékony hatással van a karantén az előadókra, hiszen folyamatosan érkeznek a legújabb hazai és nemzetközi produkciók. Most négy magyar újdnságot szedtünk egy csokorba.
 
 
Fotó: Bánkitó Fesztivál

A Bánkitó Fesztivál válaszol a kérdéseitekre

Hetekkel ezelőtt ajánlottuk mindenki figyelmébe a Pohoda fesztivál kommunikációját, aztán a napokban megint, úgy tűnik, van, aki megfogadta a tanácsunkat... vagy ha nem a miénket, akkor is jó. A lényeg, hogy a Bánkitó Fesztivál is reagált a közönsége kérdéseire.
 
Kerekdomb

Kerekdomb fesztivál: leköltözik Tállyára a Fővárosi Rapcirkusz

Rángatja az élet a fesztivált: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban le kellett mondani, most meg... hiszen tudjuk.
 
Rock am Ring

Elköszön két júniusi nagyfesztivál

Szokásos napi programtörlős rovatunkban két igencsak népszerű európai fesztiváltól veszünk érzékeny búcsút. A Rock am Ring és a Rock im Park is kénytelen volt visszavonulót fújni.
 
Fotó: Necc Party by Spanish Wax

Ez idén már nem necces...

Az ujjaink már szinte maguktól gépelik a szöveget: ismét egy programhalasztás, aminek nagyon nem örülünk. Az áldozat ezúttal az első Arénás bulijára készülő Spanish Wax duó méltán népszerű zenés-táncos rendezvénye, a Necc Party.
 
The Subways

Mégsem megy el a metró a Dürerig...

Most már napi rutinnak számít egy-egy koncert vagy fesztivál törléséről való hír közreadása, ami ugyan még mindig nehezünkre esik, de kénytelenek vagyunk elfogadni. Ezúttal a jubiláló The Subways mondta le komplett tavaszi turnéját.
 
Fotó: kolorado.hu

Új időpontban a Kolorádó Fesztivál!

Újabb hazai fesztivál döntött az időpontja halasztásáról. Ezúttal a Kolorádó Fesztivál gondolta úgy, hogy augusztusra már minden visszaáll a régi kerékvágásba.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek