VeszprémFest

Dido sajnos marad a kanapéján: idén elmarad a VeszprémFest

A mai bejelentésnek köszönhetően áradnak a hivatalos közlemények a rendezvények részéről. Jobb esetben próbálkoznak a halasztással, rosszabb esetben egy évet várnunk kell rájuk. Mint például a VeszprémFest esetében is... :(
 
27 év óta először nem lesz Sziget

27 év óta először nem lesz Sziget

Noha a hivatalos oldalakon még nincs infó, a postaládánkba már megérkezett a sejtéseinket igazoló levél: 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál, mint ahogy a Sziget Szervezőiroda nagy hazai fesztiváljai, a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound is...
 
 
Veszprémi Utcazene Fesztivál + Alterába

Amit elhalasztanak: Paloznak, utcazene, Alterába

Gulyás Gergely mai bejelentése után várható volt, hogy beindul a fesztivál-mentő gépezet, és bár a nagyobb rendezvények hivatalos közleményeit még várjuk, vannak híreink a kisebbekről.
 
Fotó Bánkitó Fesztivál Facebook

Idén nem tekerünk a tóra: elmarad a Bánkitó Fesztivál

Mára is jut egy fesztivál-törlős hír, csak hogy tartsuk a napi kényszerrutint. A magát független kulturális rendezvényként jellemző Bánkitó július elejére várta volna alteres vendégeit, de most ők is a kihagyás mellett döntöttek.
 
Fotó: Novák Viktor

Nem jönnek át az amerikai zenekarok Európába

Legalábbis ez a FEZEN tapasztalata, ami feltehetően nem fog eltérni a többi nyári fesztivál tapasztalásától, hiszen ezt már megjósolta a kormányközeli Magyar Turisztikai Ügynökség is. :(
 
Fotó: klimo.hu

Az East Fest még nem adja fel

Most már tényleg vészesen közeledik a nyár, ami idén a fesztiválok számára nem túl jó hír, hisz sürgősen dönteniük kell a rendezvényeik sorsáról. Ezúttal a mezőtúri East Fest szólótt az ő táborához.
 
 
Fotó: csepel.hu

Vastag Csaba Csepelen adott koncertet. Hármat is...

Mindenki a saját szakmájához és tudásához mérten igyekszik segíteni embertársain ebben a idegőrlő időszakban. Vastag Csaba például minikoncertet adott három csepeli idősotthon lakóinak. Persze, csak tisztes távolságból. :)
 
Fotó: PNG Facebook

Kedves Barátok, Balog Tamás elment...

Évek óta tartó kemény küzdelemben végül veszített a rettegett betegséggel szemben a Persona Non Grata zenekar dobosa Balog Tamás, akinek támogatására korábban létrehozott Barátok Balogért projekthez rengeteg ismert hazai zenész, sőt Alföldi Róbert is csatlakozott.
 
Fotó: Bondoró

Majd augusztusban bondorodjatok – elhalasztották a pünkösdkor esedékes fesztivált

Az idén második évébe lépő legújabb kapolcsi fesztivál, a Bondoró is a halasztás mellett döntött. Mondanunk sem kell, hogy az eredetileg május 29-én induló összművészeti programsorozat mikor várja majd a nagyérdeműt.... (Augusztus 28-30.)
 
Mayhem

Budapestre jön a norvég horrorzenekar – magyar frontemberével érkezik a Dürerbe a Mayhem!

Örömködünk, hogy végre programajánlót is írhatunk, szóval nézzétek el nekünk, hogy az egészen bizarr sztorival rendelkező norvég Mayhem zenekar koncertjének látogatására buzdítunk most titeket! ;)
 
Fotó: Galaxisok Facebook

Szabó Benedek eltűnt a Galaxisokból

Mostantól ne keressétek Szabó Benedek és a Galaxisokat. Szabó Benedek ugyanis lelépett: persze, csak a zenekar nevéből tűnik el, de természetesen továbbra is oszlopos tagja a csapatnak.
 
Fotó: metal-hammer.de

R.I.P. Derek Jones (35)

Manapság leginkább a koronavírus áldozatairól hallani, azonban akadnak olyan szomorú esetek is, amikor a járvány (feltehetően) nem vonható felelősségre egy rocksztár halála kapcsán.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek