Fotó: Wendy Wei/pexels.com

Meghosszabbított határidővel, január 22-ig lehet jelentkezni A Dal 2023-ba

A leendő zsűri újra a nézőkkel együtt keresi az "ország slágerét". Még mindig nem tudjuk, kik lesznek a döntnökök.
 
Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Némelyik tehetségkutatós messzire jutott – legmesszebb Rúzsa Magdi

A tehetségkutatók vitathatatlan érdeme, hogy számos előadót megismertettek a hazai közönséggel, aminek köszönhetően több győztes zenei pályafutása felfelé ívelt. Többen közülük a hazai zenei élet aktív szereplőivé váltak, számos saját lemezt és slágerlistás dalt készítettek.
 
 
A zsűri. Forrás: A DAL 2022

Nem jutott tovább az Ocho Macho A DAL-ban

A hét elején még úgy volt, hogy megnézzük a nemzeti dalválasztót a tévében, de aztán elmentünk inkább egy koncertre a Pótkulcsba. Majd jövő héten... (?) A zenekarnak drukkoltunk a távolból is, bár a versenymű nem biztos, hogy pályafutásuk legjobb dala volt, de üdítően hatott a...
 
A Dal 2022 színpadán debütál élőben az Ocho Macho új dala

A Dal 2022 színpadán debütál élőben az Ocho Macho új dala

Egy reagge-dallal tért vissza az Ocho Macho A „Lazulj bele" A Dal 2022 színpadán debütál először élőben.
 
Szombaton elrajtol A Dal 2022

Szombaton elrajtol A Dal 2022

A Dal első válogató adása január 29-én, szombaton 19 óra 35 perctől lesz látható és hallható a megújult Dunán. Mármint a tévén.
 
Megvan A Dal 2022 régi-új zsűrije

Megvan A Dal 2022 régi-új zsűrije

Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter lesznek a Duna Televízión január 29-én induló, A Dal című élő show következő évadának zsűritagjai, a dalválasztót két új műsorvezető, pedig Rókusfalvy Lili és Király Viktor vezényli le.
 
 
Lecserélték A DAL műsorvezetőit

Lecserélték A DAL műsorvezetőit

A Blikk vette észre, hogy már nem Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie) és Orsovai Reni, hanem Király Viktor és Rókusfalvy Lili lesznek A Dal 2022 műsorvezetői
 
Fotó: MTI Archívum

Indul a jelentkezés A Dal 2022-re – Magyarország idén is offolja az Eurovíziót

Ismét az ország legjobbját keresi A Dal című műsor.
 
Katona Petra elmeséli, milyen volt a Karantén a Karib-tengeren

Katona Petra elmeséli, milyen volt a karantén a Karib-tengeren

Úgy első blikkre az ember azt mondaná, ha választhat Józsefváros és Barbados között, akkor magasan az utóbbi nyer. Aztán, ha belegondol, hogy 2 hónapig egy hajón vesztegelni... – már nem annyira nyerő a dolog.
 
Vajon végül elejtette a popcornos tálat Fotó: A DAL 2021/FB)

A viszlát, nyár és A DAL 2021 második elődöntője

A nemzeti dalválasztó tegnapi adása feltehetően nagyobb nézőszámot produkált, mint eddig és ezután. A kommentelők között ugyanis jócskán akadtak olyanok, akik előre jelezték, ma megnézik az adást, hogy megemlékeznek-e benne Siklósi Örsről, akinek a neve – az AWS zenekarral együtt...
 
Fotó: Szőke Nikoletta /FB

Szőke Nikoletta új esélyt kapott A DAL-ban

A Duna Televízióban sugárzott műsorban tíz előadó és dal hangzott el, közülük a zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe, az ötödik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival.
 
Aranyalélet a kastélyban

Aranyaélet a kastélyban

Siklósi Balázs a Csak egy IGEN című dallal jutott be a A DAL-ba, most klip is készült a versenyműhöz: helyszínéül a turai kastélyt választották, főszereplői pedig az Aranyélet sztárjai, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs voltak.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek