A vérmes hármas az A38-on – két év után megérkezett Budapestre a Therapy?

Röpke két évet kellett várnunk arra, hogy az eredetileg 2020-ra szánt 30 éves jubileumi Therapy? turné végre elérkezzen hozzánk. Így az idén már 32 éve létező és a mai napig aktívan koncertező zenekar újra teljes hangerővel dübörgött az A38 Hajó gyomrában.

Therapy?
Az A38 és a Rock the Planet bemutatja: Novemberi random kukamatiné – zenészekkel

Az A38 és a Rock the Planet bemutatja: Novemberi random kukamatiné – zenészekkel

Szedd magad akciót indít az A38 Hajó és a Rock the Planet – zenészek a bolygóvédelemért kampánysorozat stábja. A hajó környékét november 7-én vasárnap tisztítják meg az eldobált szeméttől ismert hazai zenekarok és a közönség közreműködésével.
 
Fotó: Gurt [O] /FB

Az Eurovíziót is megjárt GURT (O) is jön a két hét múlva kezdődő BUSH-ra

A tavalyi – finoman szólva – rendhagyó év után október 21-22-én ténylegesen klubról klubra járva fedezhetjük fel új nemzetközi és magyar kedvenceinket: 13 ország 40 előadója közül válogathatunk Budapest hét helyszínén a BUSH (Budapest Showcase Hub) keretén belül.
 
 
Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este...
 
Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

A Belau friss lemezét október 12-én mutatja be az A38 Hajón, a CAFe Budapest keretein belül, számos extrával, vendégekkel, egyedi látvánnyal. Az európai turnéjának elmaradó állomásait a lehetőségekhez mérten folyamatosan pótolja, de addig is egy vadonat új videóval vigasztalják...
 
Therapy? A38

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő Therapy? zenekar. És ennek mi kimondottan örülünk! :)
 
A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

Megérkezett a Képzelt Város új klipje a február 14-én érkező ötödik nagylemezükről. A Stolen Land videója ezúttal a Csendes-óceánig vezet el bennünket. A zenekar lemezbemutató koncertje az albumpremier másnapján, az A38 Hajón lesz.
 
 
Fotó: The Rasmus Facebook

Időutazás a Rasmus-szal a Barba Negrában

Remek kis időutazós esténk volt pénteken a The Rasmus zenekar jóvoltából, akik a 15. szülinapját ünneplő legendás Dead Letters albumuk turnéja kapcsán faroltak be a Barba Negrába. És milyen jól tették! :)
 
A Rasmus legnagyobb slágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

A hazánkba érkező The Rasmus gigaslágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

Az In The Shadows című dal 15 éve komoly áttörést hozott a finn, The Rasmus nevű zenekarnak, és töb mint 1,5 millió CD fogyott belőle. A négytagú rockzenekar az évfordulót egy különleges kiadvánnyal, valamint egy nagyszabású világturnéval ünnepli meg, amelynek keretein belül...
 
Fotó: Tom Pullen

A legközvetlenebb külföldi zenekar evör – Enter Shikari és a sokadik napos turnéállomás esete

Csütörtök este telt házas és izzadtságtól csöpögő bulit csapott a hazánkat különösen imádó brit Enter Shikari zenekar, akiket a koncert előtt még egy rövid interjúra is sikerült elkapnunk az Akvárium szűkös öltözőjében.
 
A beszólogatós, a mosolygós, meg az ünnepelt - Therapy? koncerten jártunk

A beszólogatós, a mosolygós meg az ünnepelt – Therapy? koncerten jártunk

Kicsit lassan ébredt a téli álomból az A38 Hajó közönsége szerda este, de aztán – ahogy az egy szórakoztató rockkoncerthez illik – csak beindultak, akarom mondani: beugrottak a szörfözők a kitartóan pogózó fiatalok közé, akik még arról is gondoskodtak, hogy a terem végében...
 
Fotó: The Rasmus Facebook

A helsinki gimiből a négymilliós albumeladásig: a The Rasmus Budapestre jön!

Majdnem napra pontosan egy évvel a fullos A38-as koncertje után újra Budapestre látogat a kétezres évek elejének egyik legnagyobb durranása, a finn The Ramus!
 
Tavasszal elhagyja az országot a Firkin!

Tavasszal elhagyja az országot a Firkin

Az ír kocsma-punk jeles hazai képviselői májusban újra átlépik a magyar határt, és meg sem állnak Németországig, ahol egy komplett turné keretén belül járják majd a városokat. De előtte még itthon is tartanak egy amolyan „búcsú bulit” az A38-on.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek