A 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál zenei programja

Balatonalmádi Öregparkja ez évben is nemzetközi és hazai utcaszínházi attrakciók sokaságának, koncerteknek és felejthetetlen pillanatoknak ad otthont június 28. és 30. között.

Lángolni fognak a betűk is... :)
Bringával a Bondoróra

Bringával a Bondoróra

Tavaly augusztusban adták át a BuBa, azaz a Budapest-Balaton kerékpáros útvonalat, amit a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) egy kerékpáros túrával, az I. BuBa Epic-kel ünnepelt meg. A szövetség idén is megszervezi az eseményt, ezúttal azonban több újítás is...
 
Taurin Cirkuszcsoport: Gólyalábas angyalok

Vízen járás szaxofonnal, óriásmedvék, gólyalábas angyalok és koncertek: kész a 2023-as Bondoró Fesztivál programja

Ahogy azt már mi is megírtuk, 2023 nyarán Kapolcs helyett Balatonalmádiban tér vissza a Bondoró Fesztivál. Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága, nagykoncertek várják 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre.
 
 
Költözik a Bondorodó Fesztivál

Költözik a Bondorodó Fesztivál

A Főnix jövőre a Balaton partjára repíti a fesztivált: 2023. június 30-án új helyen kezdődik a Bondoró Fesztivál, Balatonalmádi Öregparkjában.
 
Fesztivál Szeláví-módra

Fesztivál Szeláví-módra

A tavaly útnak indult kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az Egri vár másolatának környékén rendezkedett be, s az élet apró örömeinek élvezetére invitált mindenkit, aki egy gondtalan hétvégére vágyott, távol a város zajától.
 
Fotó: Bondorodó

Utcán bolondoznak a Bondoró Fesztivál fellépői Budapesten

A bolondok napja alkalmából Budapest számos pontján belecsöppenhetsz a Bondoró Fesztivál egy-egy forgatagába pénteken.
 
 Fotó: lilartsy/Pexels

Mutasd magad! – farsangi álarc-készítő játékra hív a Bondorodó

Ránk fér némi farsangi mókázás: a fesztivál Mutasd Magad! címen futó kezdeményezés arra buzdítja az embereket, hogy készítsenek a saját egyéniségüket leginkább kifejező álarcokat.
 
 
Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Idén a Bondoró stájab is szeretne részese lenni az ünnepi készülődésnek. Az utóbbi két, viszonylag küzdelmes év után szeretnék megajándékozni a közönségüket egy saját készítésű Adventi Kalendáriummal, hogy még különlegesebbé tegyék számukra a mostani ünnepvárást.
 
Fotó: Kelemen Gergő Photography

Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó fesztivál

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínházi fesztiválra.
 
Megvannak  a Bondoró Fesztivál legelső fellépői

Megvannak a Bondoró Fesztivál legelső fellépői

2021-ben a Bondoró Fesztivállal nyitja a nyarat Kapolcs. A szervezők sok meglepetéssel, különleges attrakciókkal és újításokkal is készülnek a harmadik utcaszínház fesztiválra.
 
Fotó: Bondoró

Majd augusztusban bondorodjatok – elhalasztották a pünkösdkor esedékes fesztivált

Az idén második évébe lépő legújabb kapolcsi fesztivál, a Bondoró is a halasztás mellett döntött. Mondanunk sem kell, hogy az eredetileg május 29-én induló összművészeti programsorozat mikor várja majd a nagyérdeműt.... (Augusztus 28-30.)
 
Fotók: Szabó Réka

Idén pünkösdkor bondorodik a fesztivál: utcaszínházak és koncertek Kapolcson

Kapolcs legújabb fesztiválja, a Bondoró Utcaszínház Fesztivál egyelőre még újdonságnak számít a hazai fesztiválpalettán. A fesztivál idén a pünkösdi hosszú hétvégén kerül megrendezésre több mint tíz külföldi fellépővel, különleges utcaszínházi attrakciókkal és vásári...
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek