Vilmos herceg egykori osztálytársa túl van már a 3000. koncertjén – plusz 1 Dürer Kert

Egy igazi punk-rock utcai harcos, aki ha tehetné, 366 napot koncertezne egy évben: Frank Turner 42 éves, és készen áll arra, hogy 2024-ben újra lezúzzon mindent. Például novemberben, a Dürerben.

 Vilmos herceg osztálytársa túl van már a 3000. koncertjén – plusz 1 Dürer kert
ZEP, a kétméteres holland dobosfenomén a Dürerbe érkezik

ZEP, a kétméteres holland dobosfenomén a Dürerbe érkezik

ZEP napjaink egyik leginnovatívabb dobosa, videót több millióan nézik TikTokon és Instagramon, szólóműsorával Európa-szerte sikert arat. A fiatal srác a maga két méterével is feltűnő jelenség, s ha színpadra lép,felrobbantja a termet. Meglátjuk, mi marad április 21-én a Dürer...
 
A Dürerbe egy hónappal előbb köszöntött be a karácsony

A Dürerbe egy hónappal előbb köszöntött be a karácsony

A kanadai zenész a világon az egyetlen, akitől – akár végtelenítve is – képes lennék karácsonyi dalokat hallgatni, de azért örülök, hogy a Dürerben szerdán nem ezek a számok alkották a koncert műsorát. Mégis, olyan volt ez az este, mintha előrehozták volna a szeretet ünnepét.
 
 
2021-ben ott voltunk az estjén – és most is ott leszünk!

Ben Caplan holnap a Dürer Kertben szólózik

A lehengerlő orgánummal rendelkező kanadai zenész zenekarával már többször – ha jól számoljuk vagy négyszer – rengette meg a régi Dürer Kert falait, 2021-ben már az új helyen adott emlékezetes koncertet, és most ugyanide tér vissza szerda este.
 
Suicide Silence hat év után újra Magyarországon

A zenekar, amely talpra állt a frontember halála után – a Suicide Silence hat év után újra Magyarországon

A srácok legutoljára 2017-ben jártak nálunk, azóta két albumuk is megjelent, itt az ideje végre élőben is hallani róluk néhány dalt.
 
Fotó: Kid Francescoli/FB

Kid Francescoli az új lemezével érkezik a Dürerbe

Sunset Blue című lemez a mediterrán térségbe repít el bennünket. A napfénnyel, tengerrel és utazással fűszerezett dalokat hamarosan élőben is hallhatjuk október 25-én, a Dürer Kertben.
 
Brazil thrashertesók a Dürerben – Cavalera plays Sepultura

Brazil thrashertesók a Dürerben – Cavalera plays Sepultura

A tesók szó most nem a szlengből jön, hanem "vérből": Max (54) és Iggor Cavalera (52) alapította a Sepultura zenekart. Új névvel – simply Cavalera –, viszont régi dalokkal térnek vissza hozzánk: a Sepultura két első lemeze újra felvett verziójával indulnak turnéra, amely november...
 
 
 BÜBÜKERT: miniesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürerben

BÜBÜKERT: miniesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürerben

Szülinapi kívánságnak indult baráti összejövetelből lett minifesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürer Kertben szeptember 16-án kiváló underground zenekarokkal és meglepetés headliner vendéggel a BÜBÜKERT jótékonysági minifesztivál keretében.
 
Az ír kocsmazene legjobb ausztrál csapata Budapesten

Az ír kocsmazene legjobb ausztrál csapata Budapesten

A 15 éve alakult The Rumjacks az elmúlt hét évben nyolcszor járt Magyarországon, idén pedig dupláznak, hiszen pont fél évvel februári fellépésük után ismét ellátogatnak hozzánk – ezúttal azonban önálló koncerttel érkeznek a Dürer Kertbe.
 
Fotó: Brujeria/FB

Nincs vége a klubszezonnak a Dürer kert megújult Nagytermében – a külföldi fellépők egymásnak adják a kilincsét

Ma este az F.O System (vendég Amber Smith) koncertjével folytatódik a Dürer Nagyterem-megnyitója. A zenerajongóknak a Live Nation már a nyitás utáni első héten olyan nemzetközi előadókat szállít, mint az Anti-Flag és a Less Than Jake, valamint a Voivod és a Crowbar, de a közeljövőben...
 
F.O. System ⁣koncerttel nyit a Dürer nagyterme

F.O. System ⁣koncerttel nyit a Dürer nagyterme

"Vártuk. Készült. Annál is jobban vártuk. Elérkezett. Idő van!⁣⁣⁣" – üzenik a düreresek az esemény Fb-oldalán.
 
Fotó: Julia Naglestad

A Dürerben lép fel az Eurovízió szupersztárja

A félig norvég, félig olasz származású Alessandra mindössze 6 éves volt, amikor megnyerte első énekversenyét, az Eurovíziós Dalversenyen idén Norvégia színeiben lépett fel. A fiatal szupersztárt február 4-én immáron élőben is láthatjuk a Dürer Kertben.
 
Fotó: Esprit D'Air

Japán metál a Dürerben

Egy full teltházas brit turné után az Esprit D'Air bejelentette, hogy 2023. október 10-én a Dürer Kertben és további 16 helyszínen ad koncertet az Egyesült Királyságban, Írországban és Spanyolországban.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek